תודה!! שכחתי להגיד שאני בת 14 מת"א. הנה תמונה של האיש הכי מושלם בעולם- בילי ג'ו!!!!!
ל לירון green day New member 22/11/03 #1 תודה!! שכחתי להגיד שאני בת 14 מת"א. הנה תמונה של האיש הכי מושלם בעולם- בילי ג'ו!!!!!
ט טוי בוי New member 22/11/03 #2 למדי לשרשר....ואני חולקת על דעתך.. זה האיש הכי מושלם בעולם! שאת רוצה להגיב תלחצי על הדבר הזה בתחתית שכתוב עליו הוסף תגובה...
למדי לשרשר....ואני חולקת על דעתך.. זה האיש הכי מושלם בעולם! שאת רוצה להגיב תלחצי על הדבר הזה בתחתית שכתוב עליו הוסף תגובה...
ל לירון green day New member 22/11/03 #3 היי היי מה נשמע? אלה צר לי להודיע לך שזה האיש הכי מושלם בעולם- בילי ג'ו אבל גון בון גובי מקום 2!!! אחרי מייק וטרי!!
היי היי מה נשמע? אלה צר לי להודיע לך שזה האיש הכי מושלם בעולם- בילי ג'ו אבל גון בון גובי מקום 2!!! אחרי מייק וטרי!!
ט טוי בוי New member 22/11/03 #4 ../images/Emo4.gif אחרי שתראי את הקליפ say it isn't so את לא תחשבי כך... בכל זאת..... גרייט הכי כוסית תודי!!
../images/Emo4.gif אחרי שתראי את הקליפ say it isn't so את לא תחשבי כך... בכל זאת..... גרייט הכי כוסית תודי!!