תודה

תודה

שלום לכם. תודה רבה לכל מי שענה לי. זה באמת מעודד, כל הסיפורים האלה. אז ככה, אני אספר קצת אלי... אני בארץ 14 שנים, ונשואה כשנתיים. זהו הילד הראשון שלי, ואולי בגלל זה אני כל כך לחוצה, בנוסף לזה אני עובדת עם חינוך מיוחד, וכאשר אמרו לי ש"יש בעיה" ראיתי מול העיניים את כל הילדים שאני עובדת איתם. למדתי במכללת לוינסקי חינוך רגיל, אך במהלך הלימודים התחלתי לעבוד עם ילדים אוטיסטים, וכעת אני ממשיכה איתם, וגם עם ילדה איוורת. כמו כן בבוקר, אני עובדת בשילוב ילדים מיוחדים במסגרת רגילה. בקשר ללידה. אני גרה באור עקיבא (זה ליד חדרה), אבל שמעתי תגובות לא טובות על "הלל יפה" ובגלל זה אני מקווה שאני אלד ב"לניאדו" שבנתניה. חשוב לי לספר לכם, שהיום אני הולכת ליעוץ גנטי (הרופא שלך אותי בעקבות קלאב פוט, ובשבוע הבא שלחו אותי לאקו לב עובר (אני לא מבינה מה הקשר בן אקו לב, לקלאב פוט, הרי באולטרסאונד חוץ מרגל הכל היה תקין. אז זהו בינתיים. שוב המון תודה לכם...

איזה מזל יש לתינוק שלך

בטח יש לך
רחב והמון סבלנות. לעיתים הק"פ מופיע עם תסמונות אחרות ויש רופאים ששולחים למי שפיר באופן אוטומטי. אנחנו עשינו רק אולטראסאונד בשבוע 20 וזהו. הכל היה תקין- גודל ראש קצב לב... והחלטנו להרגע. המיילדת ממש הרגיעה אותנו אמרה שלפי האולטראסאונד הסיכוי שיש עו משהו נלווה לק"פ הוא ממש אפסי. היו ימים שזה לא היה קל אבל לא רציתי לעשות מי שפיר. המיילדת שלי אמרה לי שאם יש בעיה כמו תסמונת דאון קצב הלב שונה מתינוק בלי הבעיה. אבל בדקו את זה באולטראסאונד. אני חייבת לציין שבגלל שזה היה ההריון הראשון החלטנו שאנחנו לא עושים עוד בדיקות מסיבה אישית שלא יכולנו לחשוב על הפלה והבנו שלא משנה אם יש לתינוק בעיה נקבל אותו בזרועות פתוחות לעולם. ככה שזה מאוד מאוש אישי לכל זוג. יש לכם אפשרות לנסוע ל"העמק" בעפולה? יש שם את הרופא הכי טוב בארץ לדעתי, ד"ר בור. אם זה רלוונטי לכם אשמח להפנות אותו אליכם. אנחנו גרים בירושלים והיינו אצלו פעם אחת לביקורת. פונזטי ממליץ עליו כל פעם שאנחנו כותבים לו.
עידית

ועוד משהו קטן

שאני תמיד מוסיפה. היות שאת התינוק אפשר לגבס כשבוע-עשרה ימים אחרי הלידה אין מניעה מללדת איפה שתרצו ואח"כ לטפל אצל הרופא הנבחר. תוכלי לקרא על פרוצדורות קופות החולים ההביט הזה וק"פ תוכלי לקרא מכתב מפונזטי באתר שלנו.

רחליקה1

New member
../images/Emo105.gifאילנה, ברוכה הבאה.

שולחים לייעוץ גנטי ואקו לב עובר על מנת לשלול מומים נוספים שבמקרים מסויימים באים יחד עם ק"פ. אצלינו אחרי שללו מומים נוספים היינו רגועים עד סוף ההריון. את במקום הנכון, יש כאן אנשים מקסימים שמקבלים ונותנים הרבה תמיכה. שיהיה יום טוב, ותרגישי חופשי לשאול כל שאלה שעולה על דעתך...

אני גם מתחום החינוך...

אומנם מהחינוך הרגיל, אבל לעיתים הילדים מהחינוך הרגיל...
אני למדתי בסמינר הקיבוצים. גם אנחנו היינו בייעוץ גנטי לא בדיוק יעוץ אלא שאלות גנטיות אלה ואחרות וכמו כן עשינו מי שפיר, ועד שהיו התוצאות....., גילינו שברוך השם הכל בסדר, אחרת ללא ספק הייתי עושה הפלה עם כל הצער שבדבר. אני מקווה שאחרי הבדיקה הזו, תורידי מעצמך את הלחץ שנוצר אצלך, ובצדק, כתוצאה מהמקרים שראית וחווית. תרגישי טוב מחכים לעידכונים. אורית

למעלה