תודה...

תודה...

תודה לכולם על העצות... מצטערת אם אני מתבלבלת בין "מחוננים" ל"חנונים", עם הזמן אני אתרגל ואבדיל... ו.. לאיפי3, לא נראה לי שאנחנו מאותו קיבוץ... מצטערת... פשוט אין מצב שמישהו מהקיבוץ שלי בכלל יגלוש כאן... אני באמת משתדלת לקרוא הרבה אנגלית, וכשנכנסתי וראיתי את השאלון לחנונים (או מה שזה לא היה) הבנתי שם כמעט הכל! לא יודעת אם לכם זה נראה טבעי, אבל לי ממש לא. אם יש מישהו גם קטן כמוני, אז בבקשה שייכתוב כי אני ממש לחוצה. אני לא בטוחה אם לא עשיתי טעות כשנרשמתי ל"תפוז" רק בשביל הפורום הזה. בכל מקרה תודה ולהתראות...

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

היה אולי עדיף לשרשר את ההודעה לעצמך, כתגובה... את מתכוונת צעיר? הגעתי למסקנה שאין הרבה בתפוז מלבד הפורום הזה.
(ושתי הקומונות שלי.) כלומר עזבת?

איפי1

New member
יכול להיות שכן.

לכי תדעי... קיבוצים מהצפון- בית רימון, לביא, שדה אליהו, טירת צבי, עין הנצי"ב, שלוחות, מעלה גלבוע, מירב... סתם... סביר להניח שאנחנו לא באמת מאותו הקיבוץ. אם היה לי כוח לבדוק איך עושים את זה- הייתי בודקת את האיי פי שלך, אבל אין לי כוח וזה ממש לא מעניין אותי. וגם אני נרשמתי לתפוז רק בשביל הפורום הזה. זה לא שיש לי עוד משהו לחפש בתפוז. את כל הדברים האחרים אני עושה בוואלה ובווינט, (אימייל וחדשות) אז את לא היחידה שעשתה את ה"טעות" הזאת אם אפשר לקרוא לזה ככה. אה, וזה איפי1 לא איפי3. אני מקווה שיש פה איזה ילד בן 11 וחצי שיענה לך למרות שאני מסופקת אם זה יקרה, בינתיים את יכולה גם לדבר איתנו. בלי לחץ אנחנו לא נושכים.

pieceofmadness

New member
כשיש לחץ....

פשוט תעצמי את העיניים, תספרי עד חמישים אלף בסדר יורד (אפשר לעשות את הפעילות הנ"ל גם מתחת לשמיכה במצבים קיצוניים), תקראי לאמא'לה , וגם אני מוכנה לעזור - עשיתי פעם קורס עזרה ראשונה. אין אחריות על מחלות מידבקות

sagima

New member
ככה

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... אם אתה רוצה אני יכול לספור גם באלכסון: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...

pieceofmadness

New member
ריצ'י יקירי, המלצה חמה:

שימוש מתוגבר באונה הימנית עשוי לחולל נפלאות.....

למעלה