תודות ברכות ושאר ירקות
נ נירה63 New member 9/11/07 #2 תודות גדולותורבות לרציפינה על השינועים אתמול ברחבי העיר והמדינה, על היכולות הבלתי רגילות שלך להגיע לכל מקום , להעביר, לתרום, לעזור. תבורכי אישה יקרה, ויבורכו כל מי שתורם ועושה למען הזולת. שבת שלום.
תודות גדולותורבות לרציפינה על השינועים אתמול ברחבי העיר והמדינה, על היכולות הבלתי רגילות שלך להגיע לכל מקום , להעביר, לתרום, לעזור. תבורכי אישה יקרה, ויבורכו כל מי שתורם ועושה למען הזולת. שבת שלום.
ט טיגריס2 New member 9/11/07 #3 תודה לנירה על סרטי הדיוידי ולדני ואילנה ולבתם המתוקה על השינוע אלי בברכת יום נפלא לכולם ולאילנה הרבה בריאות
תודה לנירה על סרטי הדיוידי ולדני ואילנה ולבתם המתוקה על השינוע אלי בברכת יום נפלא לכולם ולאילנה הרבה בריאות
ד דני 12 New member 9/11/07 #4 נירה הדברים נמסרו לטיגריס וביום ראשון הדברים של אופרחים יגיעו לאורלי מבית ספר גיל תודה פנינה
S silvey New member 9/11/07 #6 ../images/Emo51.gif לקשת82 ולבעלה מ' על השינוע לכם, אנשים צעירים וטובי שבשיתוף פעולה - מ' בא לקחת את ה"משא" ואת תמייני ותמסרי למי שזקוק לו. כל הכבוד, צביה.
../images/Emo51.gif לקשת82 ולבעלה מ' על השינוע לכם, אנשים צעירים וטובי שבשיתוף פעולה - מ' בא לקחת את ה"משא" ואת תמייני ותמסרי למי שזקוק לו. כל הכבוד, צביה.
ק קשת 82 New member 9/11/07 #7 ציביה יקירה תודה לך על הכל.... בעלי אמר שכל כך נהנה לפגוש בת אדם מקסימה כמוך אני ימיין ויעדכן אותך מה נימסר למי אני בטוחה שתרומתך תגרום להרבה שימחה תודה רבה והמשך שיתוף פעולה בעתיד
ציביה יקירה תודה לך על הכל.... בעלי אמר שכל כך נהנה לפגוש בת אדם מקסימה כמוך אני ימיין ויעדכן אותך מה נימסר למי אני בטוחה שתרומתך תגרום להרבה שימחה תודה רבה והמשך שיתוף פעולה בעתיד