תודות ושאלות

Falcor25

New member
תודות ושאלות

קודם כל תודות על הברכות ואחרי זה שאלה או שתיים. אני עדיין לא לגמרי מכיר את הנפשות הפועלות אבל אודה באופן אישי לSpainbar המקדים מכולם, White star שכל כך רוצה שינוי, Liroy26 שהוא ידידי ואחי החדש, Daniel אשף הסימנים, אנאבל שצבעה לי את הבוקר, Amet שנתן לתחת שלי קבלת פנים לה הוא לא זכה מעולם וכמובן Mai איתה אני מקווה לשוחח בקרוב
כפי שכבר כתבתי, לפני שבוע וקצת עברתי חוויה ראשונית עם בחור. עד אותו יום נסיוני היחיד בעולם הבנים היה פנטזיות והתאהבויות שדיי אמללו לי את החיים. כשנכנסתי עם אותו בחור למיטה הייתי מאוד נרגש. נמשכתי אליו מאוד. העניין הוא שהדבר שהכי נהנתי ממנו היו דווקא הנגיעות הנלוות, כלומר הנשיקות, החיבוקים, הליקוקים והליטופים. בקטעים שהיו קשורים לאזורים שמתחת לחגורה הרגשתי שאני לא מצליח לגמרי להיות משוחרר. הייתי מגורה ללא ספק אבל היו לי רתיעות. אני לא רוצה להיכנס לפרטים אבל אני רק אגיד שהסכמתי לתת לו לנסות ללכת עד הסוף(שהוא בתפקיד האקטיבי), אבל ברגע שהוא התחיל עצרתי אותו, לא יכולתי לתת לו להמשיך. למעשה אני לא בטוח שהחלקים האלה באמת מושכים אותי.(לא בשום תפקיד). בסופו של דבר למרות שהיה לי טוב ונהניתי לא יכולתי להגיע לסיפוק מלא. השאלה שלי היא ממה הדברים האלו יכולים לנבוע? האם זה בגלל שאני פרי בוסר? יכול להיות שרצתי קדימה מהר מידי? ואולי יכול להיות שאני בעצם הולך בכיוון לא נכון? השאלה היא האם זה טבעי שיש מעצורים כאלו? ועוד שאלה שקשורה - האם יש הומואים שלא מתעסקים בחדירות?
פאלקור

spainbar

New member
So many questions so little time

אבל אני בטוח שאנשי הפורום האדיבים יענו לך במהרה, אני לפחות לא יודע מאיפה אפילו להתחיל לכתוב על זה... (בשיחה תמיד יותר טוב) :} ס´

guy1974

New member
טבעי גם טבעי...

קודם כל תרשה לי להתחנף עכשיו ולברך אותך על הצטרפותך לפורום (ושלא נדבר על הקהילה) כי לא ציינת את שמי בין כל המבורכים
אתה פאסיבי!!!!!!!!!
סתם, לי לפחות זה נשמע מאוד הגיוני שהרבה יותר קל בעיקר בפעם הראשונה להנות ממגע של ליטופים חיבוקים ונשיקות - זה הרבה יותר עדין ורך ופחות מלחיץ. (גם לא בפעם הראשונה זה מענג מאוד
) מעבר לזה שזו הפעם הראשונה שלך עם גבר במיטה, זו הפעם הראשונה שלך שאתה עם אותו אדם ספציפי במיטה, כך שהצירוף של השנים נשמע לי מתכון מאוד הגיוני ללחץ. לא מזמן אמרו בתוכנית "סקר הסקס" ב-YTV שאצל זוגות הומוסקסואלים למשחק המקדים יש חשיבות ומקום מכובד מאוד באקט המיני - זה לא רק החדירה וכל הליטופים חיבוקים וכל החברה תופסים מקום מרכזי. אז כן, זה נשמע לי מאוד טבעי שיש את המעצורים האלה ורק אל תכניס לעצמך רעיונות לראש שאתה אולי לא בדרך הנכונה, אתה על דרך המלך, קח את הזמן.
ועוד המלצונת קטנה, בשביל הפעמים הראשונות ובשביל שיהיה לך יותר קל להשתחרר, תנסה למצוא לך שותף למיטה שיהיה עדין איתך וסובלני, שתוכל בכיף להגיד לו "רגע" והוא יקבל את זה בסבבה.

xanadu

New member
אחד לאחד...

1. פרי בוסר - ייתכן. ההתנסות הראשונה היא חוויה אמנם מרגשת, אבל מפחידה בו זמנית. אישית, אני בעד לחכות עם החדירה, במיוחד בפעם הראשונה. לאן יש למהר? 2. יכול להיות שרצת קדימה מהר מדי. שוב חוזרים לעניין של ההתרגשות. קח את הזמן. בהשאלה מעולם השופינג, שבו אני מתמצא היטב, תעשה סקר שווקים, תמדוד, תסתכל מכל הצדדים, תחפש מבצעים, הנחות, דילים ורק אז תשלוף את הויזה. 3. אולי, אני לא מכיר אותך. אתה באמת חושב ככה? 4. יש הומואים שלא מתעסקים בחדירות ויש כאלה שטוענים לחיי מין נפלאים. 5. ברוך הבא לא אמרתי לך. אבל אני בהמה, אני תמיד חייב להיות אחרון. 6. אני גם אוהב רשימות.

white star

New member
כזה חמוד איך אפשר לעמוד בפניו

טוב קודם כל אני כל כך רוצה שינוי כי אם היא תקבל לפחות 19 מנדטים יהיה לקהילה נציג בכנסת (בניגוד למקום ה15 המאוד לא ראלי של מפלגה מסויימת...) לגבי מה ששאלת:ברור!יאללה לפירוט: ממה הדברים האלו יכולים לנבוע? - מהעובדה שזאת הפעם הראשונה שלך עם בחור אז זה ברור מאוד וטבעי. האם זה בגלל שאני פרי בוסר? - לא ואל תחשוב אפילו בכיוון. יכול להיות שרצתי קדימה מהר מידי? - אולי אבל תמיד אפשר להאט ולראות איך מתקדם. ואולי יכול להיות שאני בעצם הולך בכיוון לא נכון? - אפשרי.יכול להיות שאתה רק אקטיבי אבל את זה תדע בוודאות אחרי שתי חדירות לפחות. אני אישית ורסטילי ואחרי שלמדתי "לקבל אותו" זה אחד הדברים הכי כיפיים (והאורגזמה הנפלאה כמובן) והאחרונה - האם יש הומואים שלא מתעסקים בחדירות? - ברור יקירי.למעשה די הרבה לא חודרים בניגוד למקובל לחשוב וזה בסדר כל עוד זה מקובל על שני הבני זוג. אז יאללה תצא לכבוש את העולם ואל תשכח להיות זהיר וכמובן לספר לנו על זה (ואם יש לך איציק אז גם אני אשמח לצ´טט איתך)

Liroy26

New member
כמה תשובות לנדון

המצב שאתה מתאר מזכיר לי אותי בגיל 18 עם הבחור הראשון איתו הייתי במיטה. בעוד אתה הרשית לו ללכת כמעט עד הסוף אני לא נתתי לו להכניס לי יד מתחת לחולצה בחודש הראשון... תצחקו תצחקו אבל לירוי בתחילת דרכו התחרה באמא תרזה. למה לא נתתי לו? כי לא הרגשתי שאני בשל מספיק (מה אתה גויאבה?! בדיחה עצמית..) בכדי ללכת רחוק יותר. ברור שעם הזמן למדתי מה אני אוהב ואיך אני אוהב את זה ותהליך הלמידה לא חדל לרגע. אל תלחיץ את עצמך, התהליך שאתה עובר הוא טיבעי והדרגתי. לאט לאט תתחיל להנות מהכל זה פשוט לוקח זמן. שלך תמיד,

.m

New member
"לירוי בתחילת דרכו התחרה באמא תרזה"

אני מבינה שניצחת...
mai

.m

New member
בבקשה ותשובות ../images/Emo13.gif

זה מאוד טבעי שיהיו לך חששות ורתיעות. קודם כל בגלל שזו אכן התנסות ראשונה ואתה לא יודע למה לצפות: איך זה אמור להרגיש? אני בסדר? מה מצפים ממני?... אתה אומר שטוב לך להתנשק ולהתלטף? סבבה. תשאר שם, איפה שטוב לך ונח לך. כשתרגיש שאתה רוצה יותר - תתקדם. אף אחד לא רודף אחריך, ואין לך לאן למהר, אז קח נשימה עמוקה ותזכור שהקצב הנכון - הוא הקצב שלך
וגם אם מחר תחליט שאתה מעדיף גיי/סטרייט/דו-מיני/תלת אופן/... זה בסדר - זו זכותך. אתה רשאי לשנות את דעתך בכל עת. אין כזה דבר "כיוון נכון", לכל אחד יש את הכיוון שלו. וכן, יש הומואים שלא מתעסקים בחדירות.
mai (מתחבקת סדרתית - מחר תבין
)

Falcor25

New member
(מתחבקת סדרתית - מחר תבין../images/Emo13.gif )

אני כבר לא יכול לחכות

למעלה