תודות ו...איזה כייף לנו

רותה לי

New member
תודות ו...איזה כייף לנו ../images/Emo24.gif

אז תודה ענקית לליאורה39 , על הספרים לילד שהגיעו אלי עם עומר המקורית ושלושת השובבים שלה. ליאורה, זה ספרים מצויינים, הבן שלי מכור לסוג הזה, תודה גדולה. וכמובן לעומר תודה על השינוע ואיזה כייף לנו - כי הראשלצ"ים אצלנו - כל משפחת עומרים המקוריים. ויום נפלא לכולם

גם הגדול חמוד.. ולא, החתול נשאר בבית

קשה לי להאמין שהיה נהנה לנסוע כל כך רחוק.. גם לנו ממש כיף והמון תודה לרותה לי על האירוח. תמיד טוב קצת לנקות את הראש מהבלאגנים. דניאלה

תודה יקירותיי!

אכן, זהו פורום מדהים, מקוה שגם המנהלים החדשים ימשיכו את ההתנהלות כפי שהיה כשטליW ניהלה. ובאותו עניין, איחולי הצלחה למנהלים החדשים, נשמח לדעת מי האנשים מאחורי הניקים. דניאלה

ומה יעלה בגורל האנציקלופדיה???

רותה לי- חשבתי שדניאלה תקח אותה כשהיא באה אליך. אני לא יכולה לאחסן אותה לעד אז אנא- בואי ננסה למצוא פתרון תבלו יפה ונשיקות,

אופס.. היינו קצת לחוצים בזמן .

אם אני לא טועה , דיברת על איש קשר שיוכל לקדם את האציקלופדיה לכיווני. זה עדיין רלוונטי , למרות שכבר הגעתי אליה. יש לנו דרך נוספת לשנע את האנציקלופדיות. בבקשה צרי איתי קשר במייל+מס' טלפון שלך.. נשיקות, דניאלה

רותה לי

New member
דג הלו...עד שהזזתי את הבעלול של עומר מהמחשב..

אז ...... כן, אני בעצם לא דאגתי לקדם את זה בזמן ופיספסנו השינוע... לא נורא יקרה, סליחה, ותודה על הסבלנות. נקדם את זה בתחילת שבוע, בעזרת עומר היקרה.

ליאורה39

New member
הקראתי לבת שלי את התודות שלה היא מאוד שמחה לש

לשמוע וכמובן גם אני . תעשו חיים

למעלה