תודות לאילן שחם

תודות לאילן שחם ../images/Emo51.gif../images/Emo47.gif

שלקח אותנו היום בבוקר לשחק במגרש הביתי שלו. נתעלם מהעובדה שבאמצע הדרך נטש אותנו לטובת פעילות אחרת לא רצינית (עבודה). אבל לא הלכנו לאיבוד ומצאנו את דרכנו בחזרה - אפילו רכבנו את סינגל הבית האדום בכיוון ההפוך - עם קצת הליכה רגלית. תודות - מ ארנון ניר וגדי.

רֶשֶף

New member
סינגל הבית האדום?

זה שמארגן לך 35 קוצים בכל גלגל? ועוד הפוך? לא חראם?

aFish

New member
להזכירך, את הקוצים חטפנו בקטע

אחרי הסינגל ואחרי העליה בסינגל הבא, ברכיבה בשטח שאינו בשביל אלא בחצי אתר בניה זרוע עשביית פרא....

IlanShacham

New member
תבואו כל יום ../images/Emo13.gif

שמח שנהניתם, ובאמת יצא מסלול משובח - If I do say so myself. מעולם לא חשבתי אפילו לעשות את הבית האדום בעליה... (ואם נשארים על הסינגל גם אין שום בעיה של קוצים)

eOfer

New member
אפרופו בכיוון ההפוך - רכיב לחלוטין

שתיים שלוש מדרגות סלע הגונות, אבל עם קצת העברת משקל נכונה..השמיים הם הגבול

arnonke

New member
ושוב תודה לאילן, ../images/Emo127.gif

רק שתדע שמרגע שעזבת אותנו חיינו נהיו חיי כלב, בנסותנו לחזור חזרה למודעין שלא בדרך הכביש. כמובן שבסופו של דבר הגענו לקפה ולמחצלת. אך לא לפני שני פנצ'רים, סינגל מדליק שלא הכרנו בירידה ואיך אפשר בלי סינגל "הבית האדום" בעליה, דבר שניסינו להמנע ממנו בכל מחיר, אך לשב. רוכבים נוספים שמכירים מקום סבבה לרכב ורוצים להזמין אותנו לבקר אותם מוזמנים ליצור קשר, הכיף כולו שלנו. תודה ארנון

IlanShacham

New member
ניר טען שהוא יודע לחזור דרך השטח...

אחרת כמובן שהייתי מסביר לכם קצת יותר
איזה סינגל נוסף עשיתם? אתה זוכר בערך איפה הוא היה?

arnonke

New member
לא ממש זוכר, היה חם ודוקר

בכל אופן אם אני לא טועה, הוא מתחיל על גבעה שיש עליה שלט פרסומת גדול שבור בחציו איפושהו מעל לתחנת טרנספורמטורים של חברת החשמל

aFish

New member
זה לא הסינגל שעולים בד"כ

כשאנחנו מסיימים את הבית האדום? איפה שכל הפועלים בבוקר מבריחים אותנו..

IlanShacham

New member
את הסינגל הזה עשינו בהלוך (בעליה)

אני נותן לארנון את הקרדיט שהיה זוכר אם זה זה... גם לא זכור לי שם מתקן של חברת חשמל. המתקן הוא קצת מערבה.

למעלה