תודות לבועז בר

ruthi50

New member
תודות לבועז בר

אני מעוניינת להרשם לאתר הפרחים שהגעתי אליו דרך הפורום הנ"ל אבל אני לא מצליחה להרשם אליו אבקש עזרה לבועז בר אני חדשה בקהילה של סידורי פרחים אני רוצה לציין שאתה תותח ואני שמחה שאתה מחלק את הידע שלך איתנו אני לומדת שזירת פרחים אבל הלימודים מהווים רק נגיעה בנושא והייתי רוצה יותר להתמחות בנושא למרות שזה עבודה לא קלה אבל התאהבתי

בועז בר

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gifהעונג כולו שלי...

לא הבנתי לאיזה אתר את רוצה להירשם. ההתמחות בנושא חייבת להיות תוך כדי עבודה ותרגול, אני לא מכיר אף דרך אחרת... נסי להתחיל לעבוד בחנות פרחים או אצל מעצבי אירועים, אבל חפשי כאלה שעושים הרבה סידורי פרחים וזרים, כי יש לא מעט שמתעסקים בעיקר בדקורציות של בדים, אביזרים וכדו'.

hobitit29

New member
שנה טובה לבועז

ולשאר תושבי הפורום המקסים הזה. סיפור ששמעתי: קשיש ובחורה צעירה יושבים זה לצד זו באוטובוס. הקשיש מחזיק בידו זר פרחים,העלמה לא מפסיקה להביט בזר. רגע לפני שהקשיש יורד מן האוטובוס ,הוא פונה לבחורה ואומר לה: "שמתי לב שאת אוהבת את הפרחים, אם כך-קחי אותם. אשתי לא תתנגד , אספר לה כי ישבה לצידי בחורה צעירה שמאד אהבה את הפרחים, ולכן נתתי לה אותם. היא תשמח".הבחורה חייכה, ולקחה את הזר היפה לידיה . האוטובוס עצר, הקשיש ירד,ונכנס לבית קברות.. חבר'ה, תאהבו פרחים, תעשו זרים ותקשטו בהם את חייכם.

למעלה