תודות לסוף השבוע

תודות לסוף השבוע

תודה שהספקתי להגיע בשנייה לפני שהרופאה הלכה הביתה. תודה שהיא בדקה אותי ותודה שהייתה לי כבר אנטיביוטיקה בבית.
תודה שאני לא בשלב מדבק, לדבריה, וכך אם ארגיש טוב ביום שני אסע לאיילה שלי.
תודה שמזג האוויר נעים ולא צריך מזגן.
תודה שבסוף אני לא צריכה להראות את הדירה היום. אני מרגישה כל כך לא טוב שחייבת לנוח וקשה לי לדבר בגלל קוצר הנשימה.
תודה שיש לי הגהה שלדעתי אסיים תוך יום-יומיים, למרות שאני ממש לא נהנית ממנה הפעם. אבל זה כסף, וכסף זה טוב.
תודה שבזכותכם נושא המדריכה קצת יותר התבהר, ולמרות שזה רובץ על המצפון שלי אני כנראה אצטרך לנקוט צעדים שעלולים לגרום לה למפח נפש.
תודה על כל המסרים המעודדים והתומכים שאנשים רבים מכאן וממקומות אחרים שולחים לי, ומחזקים אותי בכל מיני דברים. זה מחמם את הלב, ותודה.
תודה שאצל ידידי הדרוזי הייתה רק מנה אחת של מאכל מסוים שהוא כבר ארז לי, ואז אישה אחת באה והייתה כל כך עצובה שהמאכל הזה נגמר, אז ויתרתי לה על הקופסה ונתתי לה אותה במקומי. היא הייתה כל כך אסירת תודה, שרק בשביל זה היה כדאי.
תודה שאני נעזרת כרגע בבולמוסים, למרות שהם מזיקים מאוד לבריאות שלי ואני מודעת לכך היטב, אני עדיין לא מצליחה להתמודד עם הכאב שלי בדרך אחרת ומעדיפה את הדרך הזו לסימום. אני מקווה שזה לא יתנקם בי יותר ממה שעכשיו. המצב גרוע גם ככה. מתפללת לוותר על זה ולהיות מספיק חזקה בלי זה.
תודה שאני מנסה ולפעמים מצליחה לעזור לאנשים גם כשהמצב שלי לא טוב, וזה עוזר לי לצאת מהריכוז העצמי ומהרחמים העצמיים שלי. זה גם נותן לי סיפוק לראות שאני מצליחה לפעמים להעלות למישהו חיוך או שיש לי איזה רעיון טוב או מילה טובה או סתם תשומת לב.
תודה על כל רגע שאני מצליחה לנשום בלי כאבים ועל כל דקה בלי שיעול. בכלל, שמתי לב שהשיעול נעשה בלתי נסבל בעיקר כשאני מדברת וגם כשאני שוכבת במיטה ואז השרירים רפויים, אז אני משתדלת להימנע מהמצבים האלה עד כמה שאפשר.
תודה שאוהבים אותי בהוצאה לאור.
תודה על היועצת התעסוקתית המקסימה, ותודה שמנהלת השיקום שם עוזבת.
תודה שנראה לי שירד לי החום.
תודה על רופאת המשפחה הנחמדה, שאפילו שהתפרצה היום מעצבים על הפקידות כי שיבצו רק אותה למשמרת - ומשמרת של אחרי החגים היא משהו קשה בלאו הכי, אז רק רופאה אחת בכל המרפאה... ובכל זאת קיבלה אותי. היא בדרך כלל מקבלת אותי גם כשאני באה בלי תור ובדקה התשעים. נראה לי שהיא די מחבבת אותי. היא די מחבבת אנשים באופן כללי, אבל זה נחמד שגם אותי.
ואם כבר אחרי החגים - אז סוף סוף הגענו לתקופה הזאת של אחרי החגים - החיינו וקיימנו!
תודה שאני מסוגלת לשרת את עצמי ולא להיות תלויה לגמרי בחסדיו של מישהו אחר. זה נורא להיות סיעודי או חולה קשה, שלא נדע
.
תודה שירד לי בחודשים האחרונים הדחף לפגוע בעצמי וזה כבר לא מדגדג לי כמו קודם. אני בהחלט זוקפת את זה לזכות העלייה בלמוג'ין.
תודה לסרקוול שיש לי ליתר ביטחון תמיד אתי בארנק.
תודה לאורלי שתהיה הרופאה שלי. אם כבר להתנחם ממשהו שקשור בעזיבה של איילה - זה זה. ותודה שגם היא אוהבת אותי וזה בהחלט ניכר. היא לא איילה, אבל היא טובה.
ובכלל, תודה ענקית לצוות של המרפאה בתה"ש - הם תותחים.
תודה על הצוות השיקומי שלי, שעדיין אתי.
תודה לאלוהים שידאג לי לשותפה הכי מתאימה בזמן הכי מתאים - בזמנו שלו.
תודה שאיילה עדיין אתי ולא עוזבת ממש עכשיו (אני משתדלת לא לשים אייקון בוכה).
תודה לפורום הזה שעוזר לי ללמוד מה זה להציב גבולות, וזה שיעור לא פשוט, מאוד לא פשוט עבורי.

אחרי-חג-שמח לכולם

מי מצטרף אליי?

אה, ואיך שכחתי?

תודה שהגעתי לשלב 68 בקנדי ושאני שולחת ומקבלת חיים אחרי שסגרתי את האופציה הזו ופתחתי בחזרה
איזה משחק ממכר... זה משהו כזה שכולם עושים אבל מתביישים להודות בזה שעושים... חחחחח

מה מדהים, הקנדי קראש?

מוזמן להצטרף אליי ולרשום משהו טוב לשמוח בו, משהו שהיה השבוע, או משהו לקוות לו

לירון129

New member
יצאתי מהדיכאון היומי

לא הגעתי למצב רוח הטוב שאני אוהב,אבל תודה על זה שיצאתי מהדיכאון.

לא, את לא מבינה, זה ממכר ברמות אחרות

הקטע הוא שהורדתי את המשחק רק בשביל כיפור, להעביר את הזמן, לראות על מה כולם מדברים, והנה... נפלתי חזק. הסרתי את האפליקציה והחזרתי אותה, והורדתי גם לסמארטפון אז אני מג'נגלת בין אחד לשני

אני רואה אחרים

גם אין לי פייסבוק וגם לא סמרטפון
גם ככה אני כל הזמן במחשב
רק זה חסר לי אני בטוח מתמכרת מכירה את עצמי לכן סגרתי את הפייס היה גוזל לי את כל היום ...

מהמקום הנמוך שאני אז יאללה תודות

תודה לאלומה שפתחה את השרשור הזה
תודה על המקום המקסים הזה שמצאתי בדיוק שהייתי חייבת
תודה למטפלת מדהימה שיש לי
תודה על בורות שאנחנו ניכנסות אליהם כי אני צומחת מהם
תודה שי לי עבודה שאני אהבת
תודה על הבית שבניתי למרות ההריסות שגדלתי בהם
תודה שאני מנסה לשמור על עצמי
תודה שלא היה כאן הרבה מה לבלמס
תודה שאני לומדת לישמור על עצמי גם אם לא מצליחה כל הזמן
תודה על מחשב
תודה על מוזיקה