תודות לשלומי

ravit732

New member
תודות לשלומי

אנו, משפחתו של לירון שבבו, רוצים לספר לכם על תרומתו המרגשת והמיוחדת של שלומי שבת, שנרתם לעזור לבננו לירון שבבו בן ה-12. לפני כשלוש שנים, בהיותו רק בן תשע, אובחן לירון כחולה בסרקומה על שם יואינג - סרטן של העצמות והרקמה הרכה. הגידול הממאיר התפשט ושלח גרורות בגופו. לירון עבר סדרה ארוכה של ניתוחים לכריתת הגידולים והגרורות, טיפולים כימותרפיים והקרנות. במהלך הניתוח האחרון שעבר בפברואר 2011 התגלה כי קיימות בגופו גרורות נוספות שלא נראו בבדיקות קודמות, ושהטיפולים שעבר לא הצליחו למגרן. על פי המלצתו של פרופ' מרימסקי מבית החולים איכילוב, המומחה היחיד בארץ למחלת הסרקומה, הפתרון היחיד כעת למצבו של לירון הינו קבלת טיפול תרופתי יקר שאינו כלול בסל הבריאות. לירון זקוק לשישה טיפולים, כשעלות כל גרם בטיפול הינה 36,000 ₪, ובסה"כ מאות אלפי שקלים. ללירון שני הורים אוהבים ואחות בת תשע, והטיפולים היקרים הינם מחוץ להישג ידה של המשפחה. ילדי מקהלת העפרוני הצעירה מעמק חפק שלירוני שותף בה, פנו על שלומי שבת בבקשה להקליט איתו את השיר "בגלל הרוח" שלירון כל כך אוהב, שלומי נענה ללא היסוס ובביצוע מדהים ומרגש הקליט עם המקהלה את השיר שתראו בקישור: http://www.youtube.com/watch?v=nMJW_afFWaw אנו מבקשים להודות לו ולחבק אותו בחום רב על עזרתו החשובה בקמפיין לגיוס כספים ויותר מכך לשיפור מצב הרוח ועידודו של לירון. תודה רבה, ואהבה גדולה משפחת שבבו

karoleking

New member
טוב... מה אפשר להגיב על נושא כזה קשה..

את הנתינה ללא תנאי של שלומי כולנו מכירים. שלומי הוא איש מיוחד ביום יום, אבל כשמדובר בילדים, עיניו נפתחות וליבו מתרחב עוד יותר. זה שלומי. בקשר ללירון, כואב לשמוע שילד כה קטן שזקוק לטיפולים מקבל תשובה כמו:" לא בסל הבריאות". והכל תלוי ביכולת המשפחה והתרומות. אבל זו המציאות העגומה שלנו. ראיתי את הקליפ. הילדים מקסימים. התרגשתי עד דמעות. אני מאחלת לכם שתצליחו לגייס את הכספים לטיפול של לירון ושיבריא מהמחלה הארורה הזו. אני מחבקת אתכם. קרול לחברי הפורום היקרים: לתרומת 10 שקלים, סמסו 10 למספר 2111. ושנפגש בשמחות.

משפחת שבבו היקרה

אני מאחלת ללירון החלמה מהירה ורק בשורות טובות . שאלוהים יהיה עימכם וישמור על הילד המקסים ולך שלמה היקר שמרגש אותי כל פעם מחדש!!! שבהתחלה , לפני המון שנים התרגשתי משלומי הזמר ואח"כ הכרתי אדם שאין מילה שיכולה ולו במעט לתאר את הנשמה הטובה הזאת !!! אני מאחלת לך שאלוהים תמיד יתן לך לתת ולשמח אנשים ורק טוב לך ולאישה, הדר שתומכת בך ולא מפסיקה לפרגן . אוהבים משפחת ישראלי

לירון ומשפחת שבבו

מאחלים ללירון היקר רפואה מהירה ושלמה!!!אמן!!!! תודה שמצאתם את הזמן להודות לאיש היקר שלמי שבת. מצטרפת לכל מילה שריקי כתבה כן זה התחיל מהערצה לזמר והיום זו הערכה לאדם כל כך מיוחד ולצוות נהדר שנמצא שם ועוזר למשוך בחוטים. אנשים יקרים רק בריאות. ובמיוחד לך לירון ילד יקר

"מעשיך הם מודל לחיקוי"

אמרתי לך ולא פעם אחת!!! הנסתר הוא הרבה מהגלוי זהו שלומי האדם !הרגיש ,החם והנעים וכל מילה נוספת מיותרת! מאחל לך המון המון בריאות ואושר...השאר ישתבח שמו יש לך,והרבה! ולהדר וחני המשכנה לשמור לנו עליו אומרים אחרי כל גבר מצליח יש אישה ....התברכתה בשתיים אחי שאוהבות ותומכות בך ללא לאות ו לך לך ללירון המון המון בריאותת

ללירון ומשפחת שבבו

גם אני כמו שאר חברי הפורום מאוד התרגשתי לקרוא את הסיפור של לירון.. פשוט כואב שילד צריך לעבור את כל הסבל הזה. מאחלת לך לירון רפואה שלמה ובמהרה. הלוואי ותצליחו לגייס את הסכום הנדרש לטיפול המיוחל. ולך שלומי היקר... כהרגלך הוכחת שכמוך יש רק 1. עם לב כל כך רחב ונתינה אין סופית. ללא ספק אתה זן נדיר שיהיה ליל מנוחה ובשורות טובות

osnat51

New member
../images/Emo23.gifמשפחת שבבו היקרה

בריאות, בריאות, בריאות. בא לי לחבק אתכם עכשיו.

החלמה מהירה ללירון

משפחת שבבו היקרה ולירון מאחלת לכם מכל הלב שלירון יבריא במהרה ותצליחו לגייס את כל הסכום הנכבד כמו שאמרו חברי לפורום שלומי הוא האדם הכי רגיש שאני מכירה הוא נותן מכל הלב מפרגן ועוזר ותמיד בצניעות מבלי להתפרסם תמיד יודע לתת מילה טובה ועזרה לכל מי שפונה אליו שלומי אתה אגדה איש מדהים מקסים ונדיב אני מאושרת שיצא בחלקי להכיר אותך כזמר מדהים וכאיש מקסים

למעלה