תודות סליחות והמלצות....

dorlim

New member
תודות סליחות והמלצות....

תודות
תודה להדר על המתכון לעוגיות השושנים שעשו לי חשק לאפות אחרי מליון שנה ושיצאו משו-משו
תודה לניקיט על המתכון לאפיית לחם ביתי שקצר מליון שבחים
סליחות
סליחה שכמעט ולא יוצא לי להיות בפורום ובטח שלא להגיב on-line על הודעות (אני ממש משתדלת להתעדכן, לפעמים גם זה ממש קשה... ביחוד שיש שרשורים ארוכים)
סליחה שאני לא ממש יכולה לשתף אתכם במתכונים שלי... אני מבשלת עם הלב והמטבח (= פותחת את הארונות/מקרר/מזווה ומוסיפה מה שבא לי באותו רגע... גם מתכונים מהספר, אני בד"כ משנה לפי הרגשתי באותו הרגע (ראה המלצות)) המלצות
הלחם של ניקיט - החלפתי את הפרג בעגבניות שרי מיובשות ומעט בזיליקום. מומלץ שלא לרכז את הטעמים במרכז כי אז קצת קשה לחתוך את הלחם.
בתחנות פז יש מבצע - כל מי שמתדלק/ת ב100 ש"ח זכאי לרכוש את הספר "חיים כהן מבשל" ב29 ש"ח. שבוע נפלא לכולם/ן

אתי@

New member
טוב לראות אותך פה ../images/Emo24.gif

המבצע עדיין בתוקף
אני קניתי את הספר לפני שבועיים ונאמר לי שזה היום האחרון של המבצע
ולא, עדיין אל עשיתי כלום מהספר, אבל על הכוונת הסמבוסק התורכי וליום ההולדת של הבעלוש אני מתכננת לעשות את "עוגת יום ההולדת שלי" שבאופן מפתיע מכילה את כל המרכיבים שרונן הכי אוהב

Hadar p

New member
שמחתי לעזור! (סופסוף אני עושרת לך)

אפיתי גם העוגיות ביום שישי והן פשוט קלות וטעימות!

הילית*

New member
לימור, גם לי קשה לאחרונה

להשתתף באופן פעיל...וקשה לי גם לעקוב אבל אני לא שוכחת אתכם ! דרך אגב לימור איך מתקדם חיפוש העבודה ?

מצטרפת לסליחות

... אני לא במבשלים, אבל גם אני בשבוע האחרון בהיסטריה שכנראה תאפיין את הסמסטר הקרוב - מנסה להחזיק קצת יותר מדי כדורים באוויר... אז סליחה מראש לכל השרשורים שאני רוצה ולא מספיקה להגיב...

למעלה