תודות

• פותח הנושא תר
  • פורסם בתאריך

תר

New member
תודות

תודה לכל מי שענה לי. שמחתי לקרוא את העצות שהצעתם. עברתי לילה ראשון בבית ככה, קשה לשכב על המיטה, במיוחד כשאיני יכולה להסתובב לצדדים. אז יוצא שאני ישנה כמו מומיה, זה הזכיר לי את החודש ה 9 בתקופת ההריון,שגם אז הייתי מומיה עם בטן. היה קשה מאוד לטפל בתינוק, אך בעלי עזר לי הבוקר והוא חזר לגן היום. שתיה אני יכולה לשתות רק תה עם לימון, ומעט מרק צלול. בינתיים הכול מגעיל אותי. וזאת בידיעה שהטבעת עדיין לא סגורה. מאוד כואב לי הגב . יש רעיונות?? חוץ מזה הכול בסדר, יש לעיתים רגעי מחשבות על אוכל, אך כשאני מתקרבת, אני גם בורחת מהר. מקווה שההמשך יהיה טוב לכולנו. תודה לכולכם

כל ההתחלות קשות אבל אחר כך קל יותר

במיוחד קשים הימים הראשונים אולם זה הולך ומשתפר. בקרוב תצליחי לישון על הצד ואני מניחה שיש לך סיכות וגם הן מציקות ובקשה לאוכל אז אין ברירה ואל תנסי עדין לאכול אלה לאט לאט... אחד הדברים שעזרו לי בהתחלה היה המיץ של סלט הירקות. כן כן כן ...הייתי עושה סלט ירקות ושותה את המיץ שלו וכמובן תה פירות אוכל מגיע בשלב יותר מאוחר ובהדרגה. זה לא קל וצריך המון סבלנות בהצלחה

תר, קודם כל ../images/Emo49.gif גדול

על הצטרפותך הרישמית אל ה-
של חבורת ה-
נים המשתנים......... כן, אלו שמשתנים מ-
גדול ל-
ון/נת
תר.......... אחרי הניתוח יונה ישן (בלית ברירה) במשך שבועיים - בסלון.... למה???????? כי אני לא מצאתי שום תנוחה נורמלית לישון והצורה היחידה שבה כן הצלחתי בלי לצעוק שכואב לי היתה באלכסון של המיטה הזוגית. אחרי שבועיים הכל עבר - אבל תתנחמי, אני עברתי גם בקע וגם טבעת בו זמנים - כך שלקח לי יותר זמן מאשר טבעת בלבד. קחי את הדברים בקלות, אחרי תקופה מסוימת - ממש לא כל כך זוכרים את זה
אז שוב, קלי לך
גדול....... ונחמד שיש עוד דרומיים אורית

שרה16

New member
עוד יומיים שלושה תשכחי ש....../images/Emo140.gif

היית מאושפזת בכלל. הכל יחזור לקדמותו צ´יק צ´ק! אמנם הטבעת לא סגורה,אבל כתוצאה מההתערבות הכירורגית הכל שם נפוח ובצקתי,כך שהאפקט זהה. עדיף כמה שיותר למשוך אץ נושא כלכלת הנוזלים והבלנדר. בהצלחה בהמשך! שרה

למעלה