תודיעו על ספויילרים!!!

• פותח הנושא zeg
  • פורסם בתאריך

zeg

New member
תודיעו על ספויילרים!!!

חבר´ה בחיית, זה פשוט לא בסדר. גם אני לצערי הרב יודע מי ניצח אבל אני מנסה מאוד להדחיק את זה ולהנות מהתכנית. זה בהחלט לא עוזר שכשאני עובר על הודעות חדשות, אני מגלה המון ספויילרים שמספרים לי את כל שאר הפרטים שלעוד לא ידעתי. אחרי קריאה של 15 דקות בערך כבר כמעט נהרס לי הכיף מהתכנית לגמרי. בבקשה, אם אתם כוללים ספויילרים בהודעות, אז לעולם לא בכותרת ותודיעו על זה מראש. אני חושב שככה נוכל להנות כולנו יותר ולהתעסק בלהאשים אותי שאני חזיר שוביניסט (אלת הירח אם תקראי בעיון שניה את מה שכתבתי ולא בהתלהמות בניסיון למצוא שוביניסט לשחוט, תגלי שפירשת אותי לגמרי לא נכון ושאני חושב שדווקא הבנות בגלל כישורים נוספים פרט לכושר יכולות יותר לזכות. גם טינה ויתרה מתוך רצון בתחרות אמיתית לקולבי והגישה לו את הניצחון על מגש של כסף. אנא קבלי את התנצלותי אם נעלבת ותביני שזו אי הבנה...)

מסכימה בקשר לספוילרים

אני לא טוענת שאתה חזיר שוביניסט או הומופוב, אלא שרוצה או לא רוצה, אני חושבת שההודעות שלך הן שוביניסטיות והומופוביות. מבין את ההבדל? תנסה להיות יותר רגיש ולקצץ בסטראוטיפים. לי, בכל מקרה, אין שום רצון לריב איתך. אני לא מחפשת אותך. לא סימנתי אותך. אני גם משתדלת להגביל את התגובות שלי באופן פרטני להודעה ולא להסיק מסקנות על האופי שלך באופן כללי. כך שאם אני לא אחשוב שההודעות שלך הומופוביות/שוביניסטיות אני לא אנסה למצוא סיבות לריב בכח. אבל תהיה בטוח שאם אני אחשוב שהן כן, אני אגיב.

Outlast

New member
בקשר לספוילרים-

איפה ספוילרים בלי אזהרות?! איפה?!?! תאמין לי, אני נכנסת הנה כמה שאני יכולה בעיקר כדי לבדוק כל הזמן שאין ספוילרים בלי אזהרות ואם יש- הם נמחקים מיד. כרגע אני לא יודעת למי אתה מתכוון, אבל תאמין לי שאני עושה הכל כדי שתוכלו להנות כמה שיותר מהצפייה, אפילו מי שיודע מי הזוכה. אם תגיד לי למי אתה מתכוון (אם זה מישהו מסויים או הודעה מסויימת שלא מחקתי) זה מאוד יעזור.

zeg

New member
תודה את עושה עבודה מצויינת

מנהלת פורום יקרה, אני באמת לא מצליח למצוא כרגע את ההודעות המדוברות. ההודעות עסקו בין השאר בספוילרים של AXN שנטען שמגלים יותר מידי מהפרק, האירוניה שתוך כדי התלוננות מוצדקת על הפרומואים, נהיה ספוילר רציני בהודעה עצמה. לא נורא, יש לי אינסטינקטים של סגירה מהירה של הודעות כאלה. על כל פנים בטח כבר איתרת ומחקת אותם ופשוט לי יצא לקרוא אותם לפני. לגבי הסקרים, צודקת ולהבא אציע לך קודם את הסקר, פשוט ככה הוא יותר נגיש ומשיג לפי דעתי יותר מודעות, אבל הוא כמובן לא באמת סקר משקף או מסודר.

Ivan Pedroso

New member
יש לי שאלה למארחת

את באמת קוראת את כ-ל ההודעות שמגיעות לפורום ובודקת אם יש בהן ספוילרים? אני לא שואל את זה כדי לבדוק את האמינות שלך, אלא פשוט מתעניין, כי פשוט נראה לי שמדובר בהמון הודעות...

Outlast

New member
מארחת?

ממ... טוב, גם זה כינוי מעניין... כן, אני קוראת את כ-ל ההודעות, וזו ממש לא בעיה בהתחשב בעובדה שהפורום היקר שלנו לא זז יותר מדי מהר, אם בכלל... למשל, יש פורומים עם מאות (ואני לא מגזימה) הודעות/תגובות חדשות ביום, אז אני משערת שקצת יותר קשה לקרוא את כל ההודעות, אבל בפורום שלנו, שיש בו (וזה לא בדוק, סתם הנחה) בערך 10 (+-?) הודעות ביום, לקרוא את כל ההודעות זו לא בעיה.

Outlast

New member
הכל...

אני צריכה שתהיה בפורום גם שפה נקייה, לשמור שהכל חוקי וכאלה, לא רק ספוילרים עם אזהרות, אז אני קוראת הכל.

Ivan Pedroso

New member
"מארחת"

חשבתי שאני אמור לקרוא לך מארחת או מנהלת או משהו כזה. את הרי מנהלת את הפורום, לא?

mishmesh

New member
היא אכן מנהלת את הפורום ולכן היא

נקראת מנהלת. אבל "מארחת"
פעם ראשונה שאני שומע את זה, וזה נשמע די נחמד...

Outlast

New member
נחמד? אולי...

אצלי זה מעורר אסוציאציות אחרות, אבל מילא, לא שזה באמת משנה... אוסי, המארחת שלכם להערב.

Boran

New member
"כולה"?

להיות קיבוצניק זה כמו הישרדות רק בגרסה הכפרית ועם קצת יותר ב-16 איש :)

Ivan Pedroso

New member
טוב נו בסדר...

אוקיי אני חוזר בי מהכינוי "מארחת", ועובר לכינוי "מנהלת". בסדר?

למעלה