תוהה איתכם

תוהה איתכם

שלום, אני סטונדטית באוניברסיטת חיפה, וקבלתי מלגה יחודית שניתנת (שנקראת קרן אמא למי שאולי מכיר), והיא ניתנת לזכר הנופלים, במלחמת לבנון השנייה. אתמול קיבלתי פרטים של משפחה, שאליה אני אמורה לפנות טלפונית "וליצור עימם קשר" (אף אחד לא בידיוק הגדיר את מהות הדרישה ליצירת קשר). מאז שקיבלתי את פרטי המשפחה אתמול, חרשתי את גוגל לנסות לדלות מידע על בנם, קצה חוט שייסיע לי , לדעת איך "לגשת", בצורה המתאימה ביותר. גליתי הרבה מידע ועדיין אני באמת לא יודעת איך אפשר לפנות למשפחה שהיא זרה לי ולגעת בעולמם במקום הזה שזר לא מבין, אני יודעת שאין לשאלות האלו תשובה של ממש, אני יותר מעלה את המחשבות בכתב. אני לא רוצה להשתמש בקלישאות ולהגיד דברים שנהוג לומר, אני לא רואה בכך טעם, אלא רק להפך.

דליה ח

New member
הכי חשוב לא להתבייש להגיד את האמת

והאמת שהיא שאת נבוכה, לא יודעת איך לגשת, לא רוצה לפגוע. ואת זה את צריכה להגיד. זה לגמרי אנושי וטבעי שאת לא יודעת איך לגשת. כל משפחה תבין ותעזור לך לצאת מהמבוכה, אם תגידי את זה כבר בהתחלה. שיהיה בהצלחה..........................דליה

תודה

התקשרתי, יצרתי קשר, אנחנו נפגשים במסגרת טקס שיערך במיוחד לנופלי מלחמת לבנון השניה בשבוע הבא, זה לא משהו אישי שקבענו. השיחה היתה עניינית וקצרה ונדמה שמאוד לא נוחה גם בצד או בעיקר בצד השני, לצערי לא מצאתי דרך גם לומר את הדברים הללו, אני מאמינה אבל שנסתדר כשנפגש. תודה על העצה היא באמת נראית לי מועילה ואני מקווה שאצליח להביא לידי מימוש.

eaz1514

New member
שלום לך קבלת עבודה לא קלה

אני מניחה שהמשפחה נתנה הסכמתה להשתתף בפרוייקט כך שאת לא צריכה להרגיש לא נעים על עצם הפניה. אני הייתי בחורת ליצור קשר בכתב, במייל או במכתב עם פירוט של הפרוייקט ומה יידרש מהם. אבל אני רוצה לספר לך שבעבר הרחוק סמוך לפטירה של בני הסכמתי להשתתף ב-2 עבודות של סטודנטים.מילוי שאלון ארוך ודי מפורט וראיון קצר. השאלות קשות וחודרות ומחייבות עימות עם הכאב והרגשות הכי עמוקים של הורה שכול. בעלי התחיל את השאלון הראשון ואחרי כמה עמודים פרש. בהצלחה. אילנה, אמא של רונן

תודה

אגב אני לא עורכת שאלון, ואין לי "עבודה" אקדמאית או כל הנחייה כיצד לנהל את הקשר, ביקשו ליצור קשר בהתאם למה שיתיאם למשפחה.

למעלה