תוהה אם מישהו עוד זוכר אותי

The Evil Rabbit

New member
תוהה אם מישהו עוד זוכר אותי ../images/Emo7.gif

היי. אני בן, ופעם הייתי גולש פה קבוע... אני תוהה אם מישהו זוכר אותי. המשתמשים שלי היו: (אני מפרט כל אחד בשורה כדי שהאנגלית לא תעשה בעיות) ben levi (זה היה כשעוד כתבתי levi עם I
) Snoooth (לתקופה מאוד קצרה) daisuke motomiya (זמן ארוך מאוד... אני זוכר שפעם לא חשבתי פעם שאני אחליף אותו... טוב, זה כי אני אוהב להשאר עם כל כינוי להרבההה זמן) איפה כל מי שהיה פעם? טיקיי, הילה, נייקו(Ray Girl.yamato ishida, ובטח עוד משהו שאני לא זוכר)? נראה לי שהיחידים שאני זוכר מאז זה מילי ן-Snake Bandage. (שי, נכון?) ואת ליסטה, כמובן ^___^. נו, אז מה מעשיכם בימים אלה? שמעתי שיש עונה חמישית. היא שווה משהו? כדאי להוריד אותה? או שמי שלא ראה את השלישית/רביעית לא יבין אותה? מקווה שתזכרו... בן.

Snake Bandage

New member
יאאאא! אתה זוכר אותי!

אתה אפילו זוכר את השם שלי! ...אני זוכרת אותך? כן, אני חושבת שכן. היי! ברוך השב! D= אני לא יודעת מה לגבי האחרים, אבל אני לא עושה כלום מתוקף תפקידי כבוגרת תיכון. וחוץ מזה אני לומדת להתנייד באמצעות כלי רכב ארבע-גלגלי בלי להתנגש בדברים. אה, שנייה, זה כבר משהו. אממ. העונה החמישית? כן, יש כזאת... אתה יכול להוריד אותה. רק שתדע מראש שהסדרה לא מעניינת עד פרק 12. וגם אז כבר בא לך לחנוק את כל הדמויות. אה, רגע, רק לי בא לחנוק את כל הדמויות. אבל בכל זאת, תנסה. הסדרה מתרחשת בעולם שונה לחלוטין מהעונות הקודמות, אז אין לך מה לדאוג.

אתה זוכר את השם שלי!

אני זוכר אותך, ואנחנו גם מכירים מפורום משחקי תפקידים, כמה מגניב
אף-פעם לא ידעתי שאתה זה ben levi, אחרת כבר הייתי אומר משהו. יש לי את המסנג'ר שלך! כמו שהבחנת, ה-staff שלנו התחלף. טיקיי עוד פה לפעמים, הוא פשוט לא במחשב בימים האחרונים בגלל איזו בעיה שיש לו. אבל לא יכול להיות שאתה לא מכיר את נדב, מאיה, מיתר ולורי, הם די ותיקים. מאיה הייתה פעם "יאקומו", והיום היא קורורו. מיתר הייתה מיתר, באנגלית(
), ועכשיו היא strawberrys וגם נדב החליף ניק, וזה מה שאני זוכר
העונה החמישית לא קשורה לאחרות, אז אתה יכולה לראות ולהתרשם בעצמך. אל תקשיב לשי, זה מה שכולם עושים בדרך-כלל. ברוך השב.ותישאר! ><

The Evil Rabbit

New member
תגובה לכולם.

יש! ידעתי שיזכרו! רייסטלין זה פנדמוניום, נכון? (מקווה שלא מפריע לך האאוטינג) האמת שהיו לי חשדות שזה אתה, אבל כשראיתי ש"רייסטלין מאגר" כותב פה הנחתי שהם היו לא נכונים... את יאקומו אני זוכר, בטח! את מיתר אני כבר לא מכיר, (היא וותיקה מהזמן שאני לא הייתי פה, זה זמן די ארוך) ומי זה נדב? מה הניק שלו? טוב, אני אוריד את עונה חמש. *רץ לבוקסטורנטס*

אתה מצליח להוריד מבוקסטורנט?!

כל פעם שאני רוצה להירשם זה לא נותן לי, וזה אתר כל-כך טוב! נדב זה Oukami kun, וכן, אני פנדמוניום הידוע לשמצה

The Evil Rabbit

New member
אני חושב שכבר אי אפשר להירשם אליהם

חבר התחבר מהמחשב שלי פעם, אז כל עוד אני לא מוחק את הקוקיז אני יכול להשתמש באתר. טוב, זה כרגע מוריד לי (לא היה בסוף בבוקס, אז מצאתי את פרקים 1-5 במינינובה).

Serf SaN

New member
מינינובה לשלטון! ^-^

ו..ברוך שובך! D: אני גיא. ^^; אבל אתה יכול לקרוא לי סרף. ם: (כמו כולם) ^^;

Snake Bandage

New member
ברור שלא.

אני פשוט מדברת שטויות מהבוקר משום מה. נראה לי שלא ישנתי מספיק. אחלה שם יש לך, דרך אגב.

Serf SaN

New member
XD~

תודה. ^^; אגב. שי, גיא. חרוז תפוז. D: XD עזבי. גם אני מדבר שטויות..כואב לי הראש. ><

Snake Bandage

New member
נו, שמתי לב לחרוז מזמן

לבן דוד שלי קוראים גיא, אז כשנפגשים לארוחות אנחנו כזה... "היי, שי!" "היי, גיא!" וזה נורא משעשע בצורה דבילית לחלוטין. ...כן. אני צריכה לישון או משהו. ;;<<

Serf SaN

New member
גם לי היה בסט פרנד שקראו לו שי

וכולם כל הזמן היו אומרים "שי וגיא", "גיא ושי". XD;

Digi Lista

New member
מה קורה,בן?../images/Emo13.gif

אומנם היום גיליתי שאני נעשית סנילית כנראה מהגיל,לפחות בחלק מהמקרים אבל אותך אני זוכרת
אם אני לא טועה התאריך לידה שלך הוא 10.3... בכול מקרה טוב שחזרת,אתה מוזמן לספר עוד מה חדש אצלך מאז שלא התראינו,מה עיסוקיך בחופש ולהשתלב אפילו בלי לראות את העונה החמישית(גם אני לא ראיתי אותה) ובלי לזכור את כולם,לומדים להכיר...

קורורו

New member
אוף, אני לא זוכרת את הכינויים X_X

אבל אני זוכרת בבהירות שהיה לנו בן D: ברוך השב
מאיה לשירותך (יאקומו לשעבר D:)

למעלה