תוהה לעצמי ומשתפת....

תוהה לעצמי ומשתפת....../images/Emo13.gif

אולי השתגעתי קלות, יכול להיות... אבל אני אשאל בכל זאת... אקדים ואספר שאני בהריון שני, בשבוע 14. מעולם לא היו לי יבלות או ציפורן חודרנית. אך בימים האחרונים התפתחה לי ציפורן חודרנית בבוהן כף רגלי השמאלית, ובמקביל יבלת מתחת לציפורן באגודל בכף ידי השמאלית. חשבתי לעצמי - 2 תופעות שמעולם לא קרו לי, בבוהן ובאגודל שמאל.... צירוף מקרים בלבד? או שההודעה הזו ממש מטופשת.....
?? תרגישו חופשי...
תודה למגיבים!

הי חייכנית

ראיתי גם בפורום אחר בו שאלת לגבי גרד בירך הפנימית ובצדק הוזכר הכבד. אם מדובר בדלקתיות בפינה השמאלית של בוהן שמאל, יכול להיות קשר לאותו גרד בירך הפנימית אבל הכל בערבון מאוד מוגבל. אם הנושא מטריד אותך ולא רק ברמת הסקרנות אני ממליץ לך לפגוש מטפל שיאבחן את העניין. חוץ מזה, נחמד שאת קשובה לגוף ! תהני מההריון, אבי

ותוספת קטנה

בוקר טוב, כל שאלה היא מכובדת, וחשוב לשאול, בעיקר אם באמת רוצים תשובה.
בהריון קורים הרבה מאוד דברים בגוף, הרבה פעמים חוזרים לכל מיני מצבים מן העבר (כמו חצ'קונים שפעם אחרונה שפגשנו בהם היה בתיכון והופס, חוזרים בתקופת הריון), ויש גם פעמים שמופיעים מצבים חדשים לגמרי, שקשורים אך ורק להריון- שלא היו בעבר וגם לא חוזרים על עצמם לאחר הלידה. אני באופן אישי לא מאמינה בצירופי מקרים, ולכן מצטרפת להמלצה של אבי להגיע למטפל ולראות מה נשמע עם הגוף. אוסיף ואמליץ שכדאי ללכת למישהו שלמד לטפל בנשים בהריון. בהצלחה, יעל

למעלה