תוהה לעצמי.. :)

PureTemptation

New member
תוהה לעצמי.. :)

בעקבות הדיון הקולח על הבלאקאאוט בהודה, ותוך כדי הגלישה לפלוריאו וכאלה, חשבתי לעצמי על מצב שבו באמת משחקים עם מישהו שיוצא לסשן של תרגילי פלוריאו. כאשר כידוע הפלוריאו הוא אישי, אין לו אינטראקציה עם השחקן השני. המצב הוא, שנתקלתי בו לא פעם, שפשוט, אני לא יודעת מה לעשות. אין לי תרגילי פלוריאו מגוונים, אני מודה לאל שאני יודעת לעשות האו וקדה ג'י אין, וגם זה רק כשבא לי. אז מה לעזאזל אפשר לעשות כשאתה עומד מול אדם שעושה תרגילי פלוריאו בלי הפסקה? לא משנה מה תעשה, זה יראה תקוע. אז..? מה אתכם?

ailag

New member
מכירה את זה + ../images/Emo58.gif

אני כן מתכוונת לעמוד סתם או לעשות הצגות כשהפלוראו שלהם ארוך מדי. מזמן לא יצא לי (phew) אבל כשיצא.. זה מתוך עמדה אישית (מותר לי כבר לגבש עמדה אישית) שהקפוארה עצמה היא באינטראקציה ולא רק בתרגילים, אז בעוד שמעט פלוראו זה לא נורא (ולפעמים דוקא יפה), פלוראו שמשאיר אותי עומדת ומחכה זו לא אינטראקציה. ולכן מותר לי לבדר את ההודה עם הצגות. הכוונה לא להצגות של תלונות או משהו, אלא "פלוראו" לא קפואריסטי בעליל :) לעמוד, לעשות פרצוף משועמם, לשחק קלאס עם עצמך, כאלה. עוד לא יצא לי, כאמור. והספוילר התייחס למה שאני אפפם לא אעשה אבל נחמד לקוות (סיפרתי פה כבר פעם?) שאם מישהו ממש מגזים בכמות שהוא עם עצמו וכל פעם הפלוראו שלו לוקח שנה - את הולכת לצד, לוקחת פנדירו ממי שמנגן בו ומתחילה לנגן בעצמך. אני רוצה לראות את הפרצוף שלו כשהוא מסיים וקולט אותך (את כמובן בנונשלנטיות מחזירה מהר את הפנדירו וחוזרת לג'ינגה) ואם זה סשן קצר של פלוראו אפשר לעשות ג'ינגה, אאו, נגצ'יבה-אולה (או סקיבה באשה-טרוקה-נגצ'יבה-אולה) או, אם זה מתאים, לבעוט מעליו ככה שלא יפגע בו. בונוס: לתכנן ככה שכשהוא מסיים הוא מקבל מיה לואה לפנים
(כלומר לנסות לראות מאיפה הוא יעלה ולכוון בהתאם)

surpresa

New member
מבקש זכות לבצע את רעיון הפנדיירו

נראה לי דבר מצחיק ביותר לבצע במשחקים .

surpresa

New member
אבל ...

אבל אז זה מבטל את כל הקטע הספונטני ... אז אני מבטיח להשתדל שזה יהיה בהודה מצולמת .

PureTemptation

New member
אוי אהבתי נורא את רעיון הפאנדירו!

מזכיר לי את הסמבה ג'י הודה אצלנו. כמובן שרק הבחורים מוצאים את החילופים הנורא הזויים ולא הבנות, אני זוכרת שפעם הביאו למישהו כדורגל, אגוגו, אשטרות על ימין ועל שמאל. צחוקים..:p בכללי, הבנתי את הרעיון, אבל בואי נהייה רציניים- בהודה קצת יותר פורמאלית, של בטיזאדו למשל. את לא יכולה לעשות את כל השטויות האלה. אז מה אז? ואני רוצה לראות את הבנאדם שיבוא ויגיד לי - תלמדי פלוריאו!!!! הוא יחטוף בנסאו לביצים.

Kalimac

New member
תלמדי פלוריאו

אל תאמרי שלא ביקשת את זה! אבל ברצינות, את צריכה כבר לעבור את המחסום. אני לא מדבר על "בורג מזורגג באוויר" (כל הזכויות שמורות), אלא על דברים שכן יש ביכולתך לבצע אבל את חוששת לנסות אותם. צריך להעיז, לנסות, והכי חשוב, להכשל בנסיונות, כלומר ליפול - הרבה, וחזק. זו הדרך היחידה ה'אמיתית' של הגוף ללמוד מה לא לעשות בפעם הבאה. נניח את מנסה 30 פעמים לבצע סיבוב על היד ולא הצלחת. בפעמים אח"כ, זה כבר יבוא. אבל במקרה שלך פשוט צריך דרבון אינטנסיבי וזה משהו שהצעתי לעזור לך בו לא פעם אחת. קחי בחשבון.

PureTemptation

New member
היתה לי ההרגשה..

שבסופו של דבר אתה תבוא ותגיד לי את זה. והנה אתה בעצמך יודע עד כמה אני פחדנית, וזה אחד התחומים בהם אני מוותרת לעצמי בקלות, כי אני פשוט מפחדת מהעניין לא מעט. ואני כן מנסה מדי פעם! (בעיקר כשיש מזרונים, אבל, גם אז לא...:p ) הא, ולקחתי בחשבון, ואמרתי לך, אני גם ככה רוצה לבוא לבקר, אני מחכה רק לכסף.. ברגע שיהייה אני על האוטובוס לי-ם.

PureTemptation

New member
הא, כן... ו-

בנסאו לביצים (?)
וואי נעם הפכתי להיות נמושה, אפילו בנסאו אני לא בועטת כמו קודם, כל הביטחון שלי במשחקים ירד לאפס...:S בושה...

Kalimac

New member
למה לא לפגוע בו? ../images/Emo189.gif

איך שאני רואה את זה, ברגע השחקן מאבד איתך קשר איתך מיוזמתו (אני לא מדבר על סיבוב על הראש למשל), אז הלינק שנוצר בין שניכם אובד. והמטרה שלי במקרים כאלה היא להחזירו כמה שיותר מהר. כשאני נתקלתי ב'סולואיסטים', נתתי להם לעשות את שלהם בזמן שאני אט אט סוגר מרחק תוך כדי תנועות בסיסיות ואפילו אולי איזה 'תרגיל'; פשוט מחכה שיסיים לעשות את השטיק שלו ולקוות שהוא יידע להחזיר מבט בסוף כי אחרת הוא/היא פשוט יהיו במצב של חוסר יתרון. לכן תמיד מזהירים אותנו כשאנחנו עובדים על פלוריאו, שזה לא התרגיל עצמו שצריך להיות יפה, אלא איך/מתי נכנסים אליו ועוד יותר חשוב, איך מסיימים אותו - זה יכול להיות קפיץ ראש לסלטה עם שני ברגיים בגובה של עזריאלי, אבל אם המבצע נוחת עם הגב אליך/לא יציב/בלי המשכיות למשהו אחר, אז לא שווה שום דבר כל המאצמץ שלו. שני הסנטים וחצי שלי.

ailag

New member
למה לא לפגוע בו

כי בד"כ זה פלוריאו שתכלס יכאיבו לנו יותר :) עדיין בלי קשר בין השחקנים, אבל מי שמתקרב יפגע. למשל כשהבנאדם עושה משהו שכולל סיבובים סביב עצמו.

surpresa

New member
זה מעצבן ...

תנסי להתחמק משדה הראיה שלו (בריצה בסיבוב מאחוריו) , וכשהוא יסתובב לכיווניך תשלחי מיאלואה דיפרנג'י איטית שמסמנת לו להתעסק איתך ולא איתו .

Kalimac

New member
לא מדוייק

Floreio זהו שם כללי שכולל תנועות שמטרתן 'לקשט' את המשחק. מילים קשורות לדוגמא: floreado 'מקושט (למשל ע"י פרחים)' וכמובן המילה שממנה הכל נגזר - flor 'פרח'.

PureTemptation

New member
כל מה שאתה עושה במהלך המשחק

כדי להרשים...
סתם, לא. כדי לייפות את המשחק. אבל כמובן יש צורך שזה יגיע במידה, ולא כדי לנפח לעצמך את האגו. יש הרבה אנשים שלא מבדילים בין זה לזה. נו, סלטות, פליקפלאקים, עמידות ראש, אנד סו אנד סו....

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

יש קישוט ויש להשוויץ בלי טעם, ויש הבדל בין השניים.

למעלה