תוהה..

לוריי

New member
תוהה.. ../images/Emo35.gif

actress איך הצלחת לדאוג שסי תהיה חלק בלתי נפרד מהפורום הזה? לורי

actress

New member
שילמתי לה ../images/Emo3.gif

לא סתם, אמרתי לה אני פותחת פורום עלייך ואם בא לך תבואי, ומאז היא כאן. והכל מרצון ומאהבה עצומה.

actress

New member
תגידי את בלשית פרטית במשטרה?

יש לה אתר יש שם את כל הפרטים זהו.

skito

New member
אם היה לה את התקליטור של סי

בכל התקליטורים של סי יש אמצעי קשר

לוריי

New member
../images/Emo3.gif אז ככה..

אני לא בלשית, ויש לי דיסקים של סי (פשוט לא חשבתי על זה) אני שואלת כ"כ הרבה בקשר לנושא כי חברה שלי מעוניינת להקים\לפתוח פורום לדנה ברגר והיא רוצה שהיא גם תיקח בו חלק לכן התעניינתי איך אתם אירגנתם שסי תיקח חלק בפורום. הבנתן? לורי

ט י נ ה

New member
לורי יקרה ... אהלן כאן סי../images/Emo174.gif

קודם כל תבורכי על היוזמה ,דנה נפלאה ,והיה לי העונג לחלוק איתה שני מופעים משותפים בשנת 97 או 98 לא זוכרת אבל היה אחלה ערד ומרכז עינב וכשלתפתחי את הפורום יש לי תמונה מדהימה איתה ואגב היכנסתי לאוסף שלי החדש תמונה שלה באינסרט מלילה של טקס פרסי האוסקר לקולנוע הישראלי שנת 96 וואו איזה שתי פצצות נראינו אז ........ שתי בלונדיניות רזות מקלות .. אויש אני מתגעגעת לימים ההם. סתם. בכל מיקרה לורי חביבה,לקח לי זמן להיכנס לזה וזו מחויבות לא קטנה ודעי לך שכשאני נעלמת לכמה ימים הפורום דועך וכשאני חוזרת הוא מתעורר ואני קצת כמו אמאלה של החבר'ה כאן אבל אני מאושרת ושמחה בחלקי בהצלחה לדנה ומיסרי לה מזל טוב על הבייבי. שלך סי

לוריי

New member
סי...

תודה רבה לע התיחסותך.. גם אני חושבת שדנה נפלאה.. העניין הוא שאין לא אתר אינטרנט ואין אי מיל או דרך שאוכל ליצור איתה קשר ולאפשר את השתתפותה בפורום.. בעיה.. לורי

ט י נ ה

New member
צלצלי לאן אם סי לחגית נוביק

חגית נוביק היא יחסי ציבור מחלקה ישראלית. בין השאר דנה מיוחנת על ידה. תצלצלי כמו כל אזרח בישראל ל 144 תבקשי את מס הטלפון של אן אם סי תבקשי את חגית נוביק תצטיידי בה-מ-ו-ן סבלנות ובהצלחה. תמסרי לה שקיבלת את ההצעה ממני בפורום שלי.

skito

New member
אכן יחצנית וכמה טוב לראות

את ההתיחסות לפרט כל הכבוד סי לורי תוכלי לכתוב ל-nmc גם דרך כאן בהצלחה

leocat

New member
יש ספר טלפונים

שמיועד למקרים כאלה - הוא נקרא "בידור ובמה" ויש לו גם אתר באינטרנט: http://www.index.co.il/bidur דנה מיוצגת ע"י המון ווליום בטלפון: 03-6203335

למעלה