שמלת תחרה1
Well-known member
למה לדעתכם יש מכחישי קורונה סרטן, מכחישי התקפי לב למשל לא שמענו.
על מכחישי סרטן לא שמעתי.למה לדעתכם יש מכחישי קורונה סרטן, מכחישי התקפי לב למשל לא שמענו.
גם אני לא שמעתי, אבל יש אנשים שבחיים לא יגידו סרטן. הם יגידו "המחלה", ואוי למי שיזכיר את השם המפורש לידם.על מכחישי סרטן לא שמעתי.
מה אם הם מזל סרטן ושואלים אותם איזה מזל הם? האם הם אומרים "מזל המחלה"? מה אם הם רואים סרטן על חוף הים וילד שלהם שואל אותם מה זה? אומרים "המחלה"?גם אני לא שמעתי, אבל יש אנשים שבחיים לא יגידו סרטן. הם יגידו "המחלה", ואוי למי שיזכיר את השם המפורש לידם.
יש הכחשות מה גורם למחלה.מה אם הם מזל סרטן ושואלים אותם איזה מזל הם? האם הם אומרים "מזל המחלה"? מה אם הם רואים סרטן על חוף הים וילד שלהם שואל אותם מה זה? אומרים "המחלה"?
את מתכוונת לקרינה? לעישון?יש הכחשות מה גורם למחלה.
המכחישים טוענים שהמחלה נגרמת מהקרנות וטיפול כימותרפי שהם רעל לגוף.את מתכוונת לקרינה? לעישון?
אגב, יש גם הכחשות לגבי דרכי טיפול במחלה.
מי שלא חולה במחלה לא מקבל הקרנות ולא כימו, אך בהחלט כימו זה רעל והוא צריך להיות המוצא האחרון כפי שקורה כיום.המכחישים טוענים שהמחלה נגרמת מהקרנות וטיפול כימותרפי שהם רעל לגוף.
ושגידולים יש לכולם.
כשיונה וולך התחילה לדמם מהפיטמה היא חשבה שזה מצחיק ועשתה מזה סרטונים פרובוקטיביים (ובכך המציאה את ז'אנר פורנו סרטן).
ובנוסף יש היום יותר סוגים של כימותרפיה ושל טיפולים אחרים (ביולוגיים, הורמונליים) מהם בוחרים את הפרוטוקול שצריך להשפיע יותר.מי שלא חולה במחלה לא מקבל הקרנות ולא כימו, אך בהחלט כימו זה רעל והוא צריך להיות המוצא האחרון כפי שקורה כיום.
בעבר, היד על ההדק הייתה הרבה יותר קלה לכיוון הכימו.
אני אוהב לאכול את "המחלה", עשויה עם הרבה חמאה.מה אם הם מזל סרטן ושואלים אותם איזה מזל הם? האם הם אומרים "מזל המחלה"? מה אם הם רואים סרטן על חוף הים וילד שלהם שואל אותם מה זה? אומרים "המחלה"?
יאמיייייייייייייייייייייאני אוהב לאכול את "המחלה", עשויה עם הרבה חמאה.
חחחחח וואלה נכון, יש לי שכנה שסיפרה לי שהדוד שלה מת מ"המחלה"..גם אני לא שמעתי, אבל יש אנשים שבחיים לא יגידו סרטן. הם יגידו "המחלה", ואוי למי שיזכיר את השם המפורש לידם.
הייתה תקופה (ואולי גם כעת), שהצ'אט לא אפשר לרשום את המילה "סרטן". כן אפשר לרשום Sרטן או להשתמש בטריק אחר, אבל אם תרשום את המילהגם אני לא שמעתי, אבל יש אנשים שבחיים לא יגידו סרטן. הם יגידו "המחלה", ואוי למי שיזכיר את השם המפורש לידם.
יש בפורום צ’אט?הייתה תקופה (ואולי גם כעת), שהצ'אט לא אפשר לרשום את המילה "סרטן". כן אפשר לרשום Sרטן או להשתמש בטריק אחר, אבל אם תרשום את המילה
המפורשת, שורת הכתיבה לא תעבור.
מבוסס על עניין קבלי. יש דוגמאות נוספות למנהג זה גם מתחומים אחרים. אבל בשום צורה אין בזה הכחשת קיום המחלה. רק אי-רצון לומר את שמה בקול רם.גם אני לא שמעתי, אבל יש אנשים שבחיים לא יגידו סרטן. הם יגידו "המחלה", ואוי למי שיזכיר את השם המפורש לידם.
יונה וולך?על מכחישי סרטן לא שמעתי.
כי יש אנשים שמבלבלים בין האמונה שלעתים יש קונספירציות בעולם ומה ש'ידוע' לציבור זאת לא האמת במלואה, לבין הרעיון שהכל מכל וכל הוא קונספירציה כזאת ושום דבר ממה שאנחנו 'יודעים' אינו נכון.למה לדעתכם יש מכחישי קורונה סרטן, מכחישי התקפי לב למשל לא שמענו.
גולשכי יש אנשים שמבלבלים בין האמונה שלעתים יש קונספירציות בעולם ומה ש'ידוע' לציבור זאת לא האמת במלואה, לבין הרעיון שהכל מכל וכל הוא קונספירציה כזאת ושום דבר ממה שאנחנו 'יודעים' אינו נכון.
בדרך כלל מדובר באנשים משועממים למדי . את חלקם אגב, ניתן למצוא כאן בקומונה.
גם אם זה נכון (ולא בדקתי), זו ודאי לא תופעה נפוצה.גולש
העלה שם של מכחיש המחלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.