תוהה..

בוזיקית

New member
חלודינצ'וקית סגלגלושי'לה...

לא, לא הגזמת מאמי. כשבאתי לפה בפעם הראשונה, לפני 3 חודשים, העליתי יוזמה למפגש כזה. היתה היענות לא רעה אבל זה נפל משום מה, ואז הגעתי למסקנה שאולי אנשים פה מעדיפים להישאר וירטואלי. היינו אז גרעין אחר בפורום וחלק מהאנשים עזבו ובאו חדשים... אולי נציע סקר לגילה האם לקיים מפגש פורום??? (בדיוק ביקשה נושא לסקר...)

יופי של רעיון..

ני כבר מצביעה בעד ויש לי סיבות ... קודם, נראה שיהייה כיף להפגש, שנית.. יש בזה אתגר ומכיוון שכך יש בו אפשרויות חיזוק, מעבר לזה, המחשבה על היכולת לשבור תווירטואל ולהתחבר מעבר למילים אל שפת הגופ ואל הקירבה למרות החשש שיש בכולנו, לפחות אצלי הרצון קיים, (למרות ויתכן ואחשוש.. )כולנו באותה סירה, נוכל לחזק ולתחזק אותה י ח ד .. יאללה, כל מי שתגובה בו.. שיסמן :)

motek89

New member
אממ אני חושבת שאני העלתי את הרעיון

הזה בהתחלה, ולא כל כך התייחסו לזה כי רצו לשמור על הסודיות, אבל לדעתי זה יהיה רעיון טוב למרות שאני יודעת שאני הצעירה היחידה כאן וזה יהיה קצת פאדיחות... אבל אני אבוא בכיף..
לדעתי ניתן פרטים על זה במסרים האישיים כדי שרק מי שכאן בפורום יבוא ולא כל מיני אנשים שאנחנו לא מכירים..
מה דעתכם..?

motek89

New member
כן,

אני הייתי במפגש צ'אט כבר כמה פעמים, ורק במפגש אחד מתוך בערך 3 הרגשתי שבאמת נהנתי. היה לי קשה ללכת, במפגש הראשון היה הכי קשה, לא דיברתי בכלל, הייתי סגורה וביישנית והיה לי מאוד קשה לעמוד מול אנשים שמכירים אותי בתור אחת עם ביטחון עצמי באינטרנט, אחת שהרושם שלה היה אחרת. במפגש השני שהיה לאחר הרבה זמן מהמפגש הראשון, בתחילת החופש, הלכתי לבד עם מישהי שנפגשתי איתה רק פעם ראשונה באותו יום. רציתי ללכת ויהי מה. להראות לעצמי שאני יכולה ושאני אהנה. היה מאוד כיף, פגשתי הרבה חברות, והרגשתי שלמרות שהלכתי לבדי, הרגשתי נחמד וכיף, אולי אפילו בגלל זה. המפגש השלישי היה בלונה פארק ולא ממש נהנתי בכלל הרגשתי שהלכתי סתם. אני לא אחת עם ביטחון עצמי ואני מפחדת מאנשים כך שבכל פעם כשאני הולכת למפגשים, אני שמחה... אני מקווה שיהיה טוב ושאני לא אחשוש יותר...

גם אני הייתי בכמה מפגשים,

הראשונים לא הרשימו בלשון המעטה, הייתי חדשה.. והאמת קצת הזדעזעתי.. אחכ, כשהתחלתי ליצור קשרים קצת יותר אישיים ועמוקים, המפגש היה מדהים, נוצרו קשרים עם כמה שמרגישה כמו זכיתי באוצר :), ללא ספק קשרים קסומים כאלה לא קורים לרוב, אבל כשזה קורה, זו מתנה, מעבר לזה, יש מיניי סוגים של קשר, ואני בטוחה, שדווקא בגלל נושא הפורום, נוכל ליצור חיבור מיוחד. מותקית, לא תהיא היחידה שתחשוש.. כל 1 בא עם השק שלו.. שק מלא פחדים, מה שיכול להניב חיזוק.. חישבי על זה

בוזיקית

New member
מותק קבלי התנצלות...

באמת את היית זו שהעלתה את ההצעה למפגש. משום מה זכרתי שבהתלהבותי הרבה אני הצעתי את זה... קבלי סליחה ומחילה

בוזיקית היי

כתבתי לך מסר הכל בסדר את כועסת עלי או מה אולי נפגעת אני עכשיו דועגת ללאלין היא במצב מאוד יורד לא טוב דיברת איתה או יצרת קשר איתה תחזרי עליי

כך גם אני..

למרות שלא יכולה לשלול תרעיון שיש סיכוי שמשהו יהרס בדרך, את חושבת שיכול להיות סיכוי כזה? אכזבה אולי, ציפייה גבוהה מידיי, אולי פתאם כשתיווצר וויזואליות, חברי הפורום ירגישו חשופים?? תחושת הבטן מכושכשת זמב.. אבל איתה יש תהייה...

כל הכבוד לכם!!!

לדעתי זה רעיון מעולה השאלה שנשאלת אם באמת אנשים יגיעו ויצליחו להתמודד עם המעמד, זה מאוד קשה אולם מצד שני זה יכול להיות פשוט מדהים שיש משהו שהוא כל כך חזק בחיים שלנו שמחבר ביננו נראה שהחרדה תקבל נוק אאוט רציני אם ניפגש, אני מוכנה להגיע אז יאללה קדימה תקבוע זמן ומקום.

מלאכית..

העוצמה שבך מדבקת :) איזה כיפ שאת פה.. גמני אבוא ו.. "אונה לפחד!!!"<עם לשון ענקית בחוץ>

motek89

New member
אונה אונה אונה ../images/Emo13.gif

יאללה. לדעתי נעשה את זה בתל אביב. זה המקום היחיד שאני יכולה להגיע אליו. אבל שיהיה במקום מוכר... כי אני לא מסתדרת שם...

מר גוע

New member
גם אני במצטרפים

רעיון יפה, יש לי תחושה שבגלל המטען הרגשי של כולנו נוכל להרגיש בנוח אחד עם השני, אך עלולה להיות בעיה של מיקום שכן חשוב שיהיה מקום בו כולם יוכלו להרגיש בנוח. נראה לי שלנקודה זאת יש להקדיש מחשבה רבה יותר.

LoveBeing

New member
גם אני חושב שזה רעיון נחמד מאוד...

ולי כבר יצא להיות כמה מפגשים כאלו... שלושה של הבלוגים....... שניים של הפורום של תמיכה נפשית.... ואחד של הפרעות אכילה... ולא! לא סתם באתי :0) חבל שאני לא מכיר את כולכם כל כך.. אז אותי זה ילחיץ קצת... אלא אם מישהו או מישהי תתנדב לעזור לי קצת.. :0) להכיר את כולם......... אז תגידו לי מה קורה! אל תשכחו ראותי רק כי אני בא לפעמים... מבטיחים? באהבה, גיל :0)

למעלה