תווים ליצירות ג´אז

bralon

New member
תווים ליצירות ג´אז

טוב, האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד יצירה שנראה שהיא שייכת לווין שורטר וקוראים לה:footprints. ואם אפשר גם, אז היצירה של קולטריין: giant steps. תודה מראש.

bralon

New member
זה אפילו יותר טוב.

ומה באשר לפוטפרינטס של שורטר?

mocko

New member
אהלן בראלון

תווים ליצירות ג´ז+טבלטורות תוכל למצוא ( חוץ מכל מיני רילבוקים ) בתוכנת מידי בשם tabledit שאני מזכיר אותה כבר די הרבה ( גם בפורום כלי נגינה ) . אתה לא חייב להוריד את העורך מידי עצמו אלא יש נגן קטן ונחמד בשם tefview.exe שמראה את התווים וגם מנגן ועוד אפשר להדפיס ממנו !! יש המון קבצי תווים ברשת מהפורמט הזה לג´ז , בלוז , בוסנובה ועוד . מאגר בלתי נגמר .... אני מוסיף את הלינק להורדת ה tefview ועוד לינק ששם מצאתי את footprints ביחד עם עוד יצירות ג´ז . תנסה להתקין את זה - אם יש בעיות תחזור אלי .

Oceans Child

New member
אהמ....../images/Emo5.gif ../images/Emo35.gif

היי, הממ.. הצצתי לי בהודעה שלך
, ונכנסתי ללינק שצירפת, להורדת התוכנה jazz.zip. הבעיה היא, שכשניסתי לפתוח את התווים, זה יצא לי בג´יבריש... ולא הצלחתי להוריד את התוכנה השנייה, tefview. הלפ
תודה רבה מראש!!

mocko

New member
צריך להתקין את ה tefview

כדי לפתוח דרכו את התווים . tefview הוא למעשה הנגן של הקבצים שמופיעים ב jazz.zip .אני מוסיף עוד לינק להורדת ה tefview .

robert fripp

New member
חח לא ראיתי את הכותרת..

חשבתי שאתה מחפש את הקטעים עצמם אמממ, יש שתיהן בריל בוק באינטקנט וכל מה שאתה צריך זהאת התוכנה BAND IN A BOX אם יש לך אינטרנט מהיר אני יכול לשלוח לך

למעלה