שלום ! רציתי לדעת אם ישנם תווים לפסנתר של אינפקציה ... אם כן איפה? אם יש כאן מישהו שלמד אולי הוא יוכל לחבר.. לדעתי חובה שיהיו תווים לפחות לזכוכיות וככה מפנקים. תודה רבה אחים !
פתיחה (מימין לשמאל): Cmaj7 C6 Cmaj7 C Cmaj7 C6 Cmaj7 C אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן Cmaj7 C6 Cmaj7 C אמא מרביצה לי כל היום Cmaj7 C6 Cmaj7 C בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל G C ורק אני כתבתי אדום Am D אבא קנה לי דוברמן במיוחד בשבילי D G Em שבכל דקה ושלושים יוריד לי ביס לפנים Bm C אבא מקווה שאני לא מגלה D D4 D שרק אותי בבית F#5 A5 ככה מפנקים! F#5 A5 ככה מפנקים! Cmaj7 C6 A5 F#5 E|--0--------------------- B|--0-----(1)------------- G|--0------2----(2)------- D|--2------2-----2---(4)-- A|--3------3-----0----4--- E|--------------------2---
וטבלטורות לגיטרה. תווים לפסנתר זה שתיים או שלוש חַמשות תווים (אחת לכל יד ולפעמים אחת למלודיה של השירה). EladLe10, לא נראה לי שיש לפסנתר, אבל לפחות יש לך אקורדים, אז מה הבעיה למצוא את השאר?
פתיחה: C | Gm | Bb | F | C | Gm | Bb | F4 F | בית ראשון: C | Gm | Bb | F | X3 C | Gm | Bb | F4 F | פזמון ראשון: C | Bb | F | F | C | Bb | F4 | F | Am | Bb | G4 | G | Ab | Eb | F | F | סולו ראשון: C Gm Bb F C --------------------------------------------13-12------------------------------ --6p5-6p5--6/8--8\7-8----10/11--10\8--6-----------13--------------------------- -----------------------------------------------------12-10-9------------------- -------------------------------------------------------------10---------------- ----------------------------------------------------------------10------------- ------------------------------------------------------------------------------- Gm Bb F4 F -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------5-5h7-5---5--9b10r9/5--------------------------------- ------5-3-2-0--------5/7-------------------------------------------------------- --3-3----------3h5-------------------------------------------------------------- -------------------3------------------------------------------------------------ בית שני: C | Gm | Bb | F | X3 C | Gm | Bb | F4 F | פזמון שני: C | Bb | F | F | C | Bb | F4 | F | Am | Bb | G4 | G | Ab | Eb | Bb | F | Ab | Eb | F | F | מעבר: -------------------------------------------------------------------------------- -6-5-4v-------6-5-4v-------6--5--4---------------------------------------------- -4-3-2v-------4-3-2v-------4--3--2---------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ---------(1)------------(1)----------------------------------------------------- סולו שני: D A G D A G -----------------------------------------------------------------------10-9--- -----------------------------------------------------------------5------------ -------4---------------------------------------------------4-6-7---7v--------- -4-5-7----7-5-4-----5-5-x-x-5-5-x-5--5-5-x-x-5-5-5---4-5-7-------------------- ----------------5---5-5-x-x-5-5-x-5--5-5-x-x-5-5-5---------------------------- --------------------3-3-x-x-3-3-x-3--3-3-x-x-3-3-3---------------------------- Bm C A ----------12/14--15--14/15b17------------------------------------------------- -12-10------------------------------------------------------------------------ -------12--------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ סיום: Bb | F | C | G | Bb | F | G | G | Bb | F | C | G | Bb | F | G | G | Bb | F | C | G | Bb | F | G | G | Bb | F | C | G | Bb | F | G | G | ריף סיום: ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ -5bbbbb7r5---3\2vv------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------