תווים לפסנתר

תווים לפסנתר

יש סיכוי שלמשהו יש תווים לפסנתר או רעיון איך להשיג (עיבודים לפסנתר או סולואים) של: GENTLE GAINT YES ELP KING CRIMSON NICE או כל הרכב רוק מתקדם אחר שעולה על הדעת. יש סיכוי שבעד תווים של הסולואים של קיף אמרסון או עיבודים של הענק העדין אסכים להכיר לכם את אחותי אגב, הייתי ילד טוב וחפשתי בארכיון לפני ששאלתי. אם פספסתי - צטערת אגב2, אין טעם לייעץ לי לנסות ולהשתמש בשמיעה שלי במקום בתווים יש לי כשרון מוסקלי של בבון. אני נהנה לחבוט בפסנתר עד שהוא מסכים להשמיע משהו שרק לאוזניי דומה למה שבאך התכוון וחשבתי אם כבר, לגוון למוסיקה שאני אוהב יותר. תודה.

dpascal2

New member
ביקר לי, הרגת אותי

הרבה זמן לא הצחיקו אותי ככה...

ש ו ה ם 1

New member
היו לי פעם איפשהו של ג'נטל ג'יאנט

ובלי להעליב - אם אין לך שמיעה מוזיקלית, אל תנסה אפילו לנגן את אותם. לך על דברים פשוטים יותר

Toltec

New member
מה?

כל הכבוד על המוטיבציה שאתה נותן לבנאדם. הבנאדם מתעניין, כל אחד יכול להוציא כל קטע לא משנה כמה הוא מסובך עם תוכנה כמו Wavelab. למה ש"לא ינסה אפילו"? אולי יש אפשרות שהוא נהנה מעצם זה שהוא מנסה? שיברכו אותך האלים ושישפכו עליך גשם של בקלאוות.

מה?

היו לך תווים של GENTLE GAINT ואתה לא יודע איפה הם? בן אדם, אפילו לאחותי אתה לא ראוי!!! אשמח מאוד אם תמצא אותם ותתן לי להכין עותק. ואל תתאדג כשאתה מודע ליכולתך הרופסות הכשלון לא ממש מזיז לך ויש אפילו סיכוי שתהנה מהדרך. אני זוכר את הפעם הראשונה שניסתי לנגן את VALDSTEIN והייתי ממש שמח. החיוך לא מש משפתיי גם כשאמא שלי שאלה אם אני לא פוחד למות ולהתקל ברוחו של בטהובן.

dpascal2

New member
מה ?

אני בוגר חוברת חלילית א' של אברהם עומר. לא בהצטיינות כי מהדיסלקציה התוים של "עוגה עוגה" מתערבבים לי עם " דוגית נוסעת" אז אסור לי לנסות לנגן ג"ג ?

תווי GG:

http://www.blazemonger.com/GG/sheetmusic/index.html נגינת GG היא פעולה מומלצת ביותר, במיוחד לחסרי חוש מוזיקלי!

אני מודה, מודה, מודה

הצצתי בתווים של ACQUIRING THE TASTE וזה לא נראה מסובך מידיי. אני באמת נרגש כי מאז ומעולם GG הייתה הלהקה האהובה עליי. יש לי אפילו קעקוע של FREE HAND (כן אני יודע, גם פתאטי וגם חסר כישרון מוזקלי). אבל עכשיו אני יותר בקטע של קיטש. ERASURE וכאלה תחשבו, אלבום שלם של של שירי "ABBA" בביצוע מתחנגל במיוחד - זה ענק. איך הגעתי לERASURE? אה כן - קיטש, פיסגת הפנטזיות כרגע זה הסולו פסנתר של KIETH EMERSON כשהוא עוד היה ב NICE לשיר HANG ON TO A DREAM. אגב אם יש למשהו רעיונות לקטעים דומים לשמוע או תווים - גם יתקבל בברכה. רק אעיר שקיטש פולקי (כמו רנסנס) לא עושה לי את זה. FREE JAZ או קלאסי.

GentleGiant

New member
קעקוע של GG?!

אתה בטח היחיד בעולם! אבל אם כבר החלטת להיות פתטי ולעשות קעקוע של GG אז למה פרי הנד? הענק בכבודו ובעצמו שמופיע על האלבום הראשון הרבה יותר מגניב! לנגן את ACQUIRING THE TASTE על מלודיקה זה אחד הדברים החביבים עלי. נסה לנגן גם את on reflection, כיף גדול. במיוחד לחסרי כשרון מוזיקלי... אגב, הפתיחה של Firth Of Fifth זה עוד קטע שממש כיף לנגן. (אם תרצה אחפש את התוים) מה בקשר לאחותך?

אחותי קצת בהריון

מאוד אשמח לקבל את התווים שהצעת ואני בטוח אנגן את כל התווים שיש באתר שלהם. אין טעם לנסות לשחזר מה בדיוק עבר לי בראש בגיל 18 אבל הידיים הקשורות מאוד דיברו אליי. זכיתי לתשומת לב נשית בזכותם (שמעתי הרבה את המשפט "תראי חלי, איזה פרפר מכוער יש לו על הכתף"). למרות שתכננתי להוסיף עוד 3 קיקועי GG על הגוף אף אחד מהם לא היה הפרצוף של הענק מהטעם הפשוט שהוא טיפה דומה לדוד שלי והיה מוביל להרבה מבוכה בארוחות המשפחתיות.

למעלה