תווים של פינק פלויד

shay or eli

New member
תווים של פינק פלויד

הייתי רוצה למצוא תווים של תפקידי הסקסופון באלבום Wish You Were Here. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה?

wish i was here

New member
הי! עוד סקסופוניסט!

המממ.....יש דרך....אבל זה מסובך-הדרך שאני השגתי: יש לי גיטר פרו (תוכנה שממנה אפשר ללמוד שירים לגיטרה),הורדתי ממנה את הקובץ של shine on you crazy diamond ,ויש בקבצים שם גם את כל הליווי חוץ מגיטרות (תופים,קלידם סקסופונים) ומתחת לטאבים יש תווים וככה השגתי.....לא ידוע לי על דרך אחרת להשיג

shay or eli

New member
האמת שקלרנטיסט ../images/Emo13.gif

איך אני משיג את המיישא הזה של הגיטר פרו?

One Echoe

New member
אין סקסופון בפינק פלויד.

זה אפקט של קלידים. ותשובה ל "wish you were here ", תעשה חיפוש בשם שלי, ותכתוב "MIDI", זה ימצא לך הסבר מאוד מפורט שהסברתי בזמנו לציףציף איך להשיג תווים באינטרנט בחינם.

מה?!

אני מבינה שלא צפית באיחוד ההיסטורי משבוע שעבר... דיק פארי ניגן אף ניגן סקסופון שם, כפי שעשה ב-Dark Side of the Moon וב-Wish You Were Here (ובעוד כמה מקומות כמדומני).

WinterZ

New member
סליחה

בכלל לא שמתי לב
בקטנה אחשלי..

MIniMage

New member
אני הכי ממליץ לך

לנסות להוציא את הקטע משמיעה, זה יצא יותר נכון ממה שguitar pro יתן לך. וחוץ מזה זה כיף וזה מאתגר. וזה כמובן יעשפר לך את השמיעה :) אני אוהב לעשות את זה עם סוליים של פינק פלויד (ואני בכלל פסנתרן ^^).

shay or eli

New member
אין לי שמץ של מושג

איך לנגן משמיעה. או לאלתר. או כל טכניקה אחרת שקשורה באיזושהי צורה בג'אז. כל החינוך המוסיקלי שלי זה בכיוון הקלאסי: יושבים מול מחברת תווים ומנגנים בדיוק מה ששם. רצוי שהחוברת תהיה ברוסית, זה מכניס אותך לאווירה.

האזרחק

New member
מעניין, גם במתמטיקה זה ככה :)

כשמקריאים את המשפטים במבטא כבד מתגלה ההגיון שמאחורי הדברים.

MIniMage

New member
חחחחח אני מבין אותך

אבל תקשיב, רק תנסה. תקשיב לשיר, תנסה להוציא תו שדומה למה שאתה שומע, ואחד אחרי זה, ועוד אחד. ניסוי וטעיה, זו הדרך הכי טובה ללמוד כל דבר.

למעלה