תוחלת חיים, בן האלמוות והקפאת גופה

sharonmenachem

New member
תוחלת חיים, בן האלמוות והקפאת גופה

שבוע טוב, האם לדעתכם תתכן יום בהיר אחד אפשרות שהאדם ינצח איכשהו את המוות, שהחיים יהיו עד קץ אין סוף בלי תלות בזמן או שלפחות תוחלת החיים תתארך בצורה משמעותית? תוכל להיות אפשרות כזאת שהאדם לא ילך למוות?אשמח לשמוע דעות בעניין, שאלה ששאלו את אחי במדעים בתיכון(מגמת ביולוגיה) וזה מיועד לו אבל סיקרן אותי באופן אישי, ואיזה תחום לדעתכם יוכל לעזור בעתיד וכיצד?

מה לגבי הקפאת גופה? תחום כזה מתאפשר בארצנו?
איזה עוד פתרון מתאפשר לזה שגופה לא תרקב ותהיה למאכל תולעים וחיות אחרות?

sharonmenachem

New member
תודה ושבוע טוב, יש עוד משהו חוץ מזה?

ומה לגבי שימור גופה שלא תרקב?

אורח 2016

New member
חפש ביוטיוב ובאינטרנט - ריי קורצוויל

הוא טוען שתוך מספר עשורים נוכל להגיע לחיי נצח, למשל בעזרת מיליוני ננו-רובוטים שיסיירו באופן קבוע בתוך גופנו, בתוך מערכת הדם, ויתקנו באופן מיידי כל דבר שמתחיל להתקלקל.

חשוב על מכונה שכל הזמן מתחזקים אותה ומחליפים בה כל חלק שמתחיל להיתבלות, באופן תיאורתי היא תוכל להמשיך לפעול גם אלפי שנים.

semes100

New member
לדעתי אנחנו די קרובים לכך...

הבעיה שיכולות לצוץ בעיות אתיות רבות אם אדם יחיה לנצח, מי יחיה- העשירים בעיקר וכ"ו...נראה לי שבסוף זה מה שיקרה אבל צריך לעבור עוד כמה מלחמות עולם בדרך לשם.

semes100

New member
זה די ברור בקשר אלינו...

צריך ללכת עוד כמה דורות קדימה, לפחות לא נולדנו בזמן מלחמת העולם השניה...

hnc

New member
כל הדברים שכתבת עליהם לא יעזרו ובסוף נמות,

כי גם אם נצליח להאריך את החיים ללא גבול אז ניכחד כשכדור הארץ יכחד ואם נעזוב את כדור הארץ לפני שיכחד אז נמות כשתיכחד הגלקסיה כולה או היקום כולו, ואותו הדבר לגבי כל דרך שאפשר לחשוב עליה כמו לדוגמה ספינת חלל שאמורה לשוט בחלל ללא סוף שבנצח כבר תהיה סיבה לכך שגם היא תיכחד וכל מה שבתוכה.
יחד עם זאת לא צריך להתייאש, המציאות כפי שאני ורבים וטובים אחרים מבינים אותה נותנת לנו נצח טבעי לא רציף אלא מחזורי נצחי של מחזורי לידה ומוות אינסופיים ביקום מחזורי נצחי, או ביקומים מחזוריים נצחיים...
&nbsp

sharonmenachem

New member
בסופו של דבר כולנו עם כרטיס לכיוון אחד=לצערי לבית קברות

לא יודע אם אני באמת רואה שימצאו איזשהו פתרון להגדלת תוחלת החיים או לעשות אותו בני אלומוות.

guprnds

Active member
האדם יכול לנצח את המוות - ברוחו

הבשר נועד לכלייה ולריקבון ושום טכנולוגיה שבעולם לא תשנה זאת.

למעלה