תוך כדי כתיבת הודעה לטל

תוך כדי כתיבת הודעה לטל

עלו שתי מילים בבת אחת: להתחבר ולהתרחב. בהודעה דיברתי על אחת מהן, רק, והחלטתי לשאול אתכם שלוש שאלות: 1) יש לדעתכם קשר בין שתי מילים אלה? 2) יש עוד דברים שמתחברים ומתרחבים? 3) מה מרחיב את הלב ולמה הוא מתחבר? מבקשת לחשוב קצת, לפני הכתיבה, להתחבר אם אפשר... זה לא בוחן פתע אין כאן ציונים כולם עוברים בהצלחה ובבקשה, בלי שאלות הבהרה...

התשובה שלי היא../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הלב מלא אהבה מתרחב ומתחבר לכל הלבבות שמלאי אהבה ואליהם מצטרפת הנשמה שגדלה ומתרחב עם כל תוספת פעימה של הלב האוהב ויחד יוצרים מעגל אהבה ושמחה שמתרחב וגדל ומתחבר לעוד מעגלי אהבה ושמחה כמוהו יחד יוצרים הרמוניה ושלום

בינגו,זה עמד לי על קצה הלשון

ואני ממש מתחבר לזה,ונראה לי שהרבה שאני מכיר גם מהפורום,חושבים כמוני.. לא? לילה טוב. התרחב לי הלב.

spectacular

New member
תיאור יפה.

ומה עם הלבבות שאינם "מלאי אהבה"? אין להם מקום? אני לא ממש מבינה את הכונה לב מלא אהבה, לפעמים אני אוהבת, לפעמים אני לא, האם לב כואב מאוכזב כועס לא יכול להיות חלק מהמעגל , למה התהליך שאת מתארת לא קורה במציאות, ואין לנו עולם של הרמוניה ושלום? ובענין הנשמה,מה זה בכלל נשמה?גדלה ומתרחבת? תודה לך .

אביבה יקרתי

התשובות האלה הם רגש לא מילים אין מילים לתאר רגשות רגש מרגישים לא מתארים האמת שאחת הסיבות שאני כמעט ולא כותבת כאן זה הרגשה שלי שאנחנו נכנסות כל פעם לוכוח טפשי על חודום של הגדרות ומילים בכל אופן מאחלת לך ולכולם שבוע קסום מלא אהבה ושמחה ממני ליידיסנו נ.ב. חשבתי הרבה איך להגיב לשאלתך

spectacular

New member
להתרחבר.

קשר בין המילים- אותם אותיות רק סדר שונה דבר אחד יכול להוביל לשני וההיפך,או שלא, התחברות -היא אוסף חלקים שיחד עשויים להיות גדילה , התרחבות- היא גדילה של החלקים הקיימים, מטרת ההתחברות היא התרחבות,הצלחה, לפעמים זה לא מוצלח-כשלון, סבל וכאב מרחיבים את הלב, אהבה מרחיבה את הלב, השימוש בלב מרחיב אותו, לב מתחבר לדומה לו.

למעלה