תוך כמה זמן אמורים לבדוק מבחנים?

inbalmunitz

New member
תוך כמה זמן אמורים לבדוק מבחנים?

משהו יודע תוך כמה זמן אמורים לבדוק מבחנים? עבר כמעט חודש מאז שעשינו מבחנים של דולינסקי ואין זכר לציונים...
 

chayahd99

New member
../images/Emo4.gif בעיה

זה מסוג הדברים בהם אין כללים ברורים. ההנחה הלוגית היא שהמרצה חייב לפרסם ציונים לפני קיום מועד ב' של הבחינה בקורס שלו, אך זה לא כתוב בשום מקום, כך שאם הוא רוצה הוא יכול לפרסם את הציון יום לפני מועד ב' או אפילו יום אחרי.
 

inbalmunitz

New member
דווקא נראה לי שאמורים להיות חוקים..

ממה שידוע לי דווקא אמורים להיות חוקים. את התואר הראשון למדתי באוניברסיטה העברית ושם תוך שבועיים המרצה כבר אמור לפרסם ציונים. פשוט נראה לי די מגוחך שמבחנים שחלקם המרכזי הוא שאלות אמריקאיות שנבדקות ע"י קורא אופטי לוקח יותר מחודש כדי לבדוק!
 

DGtal

New member
גם פה זה אמור לקחת שבועיים

אבל כמו שאמרו לי בצבא: "אמור זה שם של דג" (במילון שלי זה לא מופיע)
 

noam_ma

New member
מה הפלא..זה דולינסקי. ככה הקורסים

שלו נראים. בדיוק כמו היחס שלו סטודנטים, ככה גם הרמה של הקורסים שלו.
 

tulie

New member
אני דווקא ממש לא סבלתי

לא שהייתי כלכך הרבה. אבל ממה שהייתי, ראיתי שהוא נותן הרבה יותר כבוד ממרצים אחרים באוניברסיטה. ובנוגע לחומר.. זו הגדרת הקורס _מבוא_ לבניית אתרים.
 

noam_ma

New member
כן, בטח, עם שאלות כמו שהיו

במבחן שלו אפשר לבנות מבחן לכתה ב'.
 

tulie

New member
נו באמת

זה קורס מבוא. מה אתה מצפה. אם אתה כבר יודע את החומר זה שטויות בשבילך אבל אם אתה לא? לא כולם בונים אתרים במרתף מגיל צעיר. הקורס לא מיועד לאלה שכבר יודעים. אלא ללמד את אלה שלא. ולי ממש לא אכפת שאני חייבת להרשם לקורס. כי ככה יש לי נקודות שאני יכולה בטוח להוציא ציון טוב במקום להלחם עם מקצוע אחר.
 

tulie

New member
מעבר לזה

על טעם וריח ממש אין מה להתווכח. אני לא סבלתי אתה כנראה כן. נקווה, שיהיה טוב יותר שנה הבאה
 
למעלה