תוך כמה זמן יש ציונים אחרי שעושים מבחן?

Josette

New member
תוך כמה זמן יש ציונים אחרי שעושים מבחן?

ואיפה רואים אותם קודם, בלוח מודעות של החוג או במידע אישי באינטרנט? שבת שלום לכולם
ותודה לעונים

stkachov

New member
בכל קורס הז שונה

יש מרצים שייקח להם שבועות, ויש כאלו שכמה שעות אחרי הבחינה כבר ישלחו לך את הציונים למייל. אבל הזן האחרון הוא נדיר מאוד.

עד שבועיים בד"כ

קודם כל הם מופיעים בלוח המודעות, באינטרנט הם מתפרסמים בדרך כלל באותו יום או כעבור יום.

amitk80

New member
קצת על ציונים

בדרך כלל בחוגים לסטטיסטיקה ומערכות מידע מפורסמת הודעה בלוח ההודעות של החוג שיש ציונים באותו מבחן של הקורס (זה יכול בהודעה שיש ציון או בהודעה ששעת הערעור על הציון היא ככה ואז ניתן להסיק שיש ציון). בחלק מהקורסים הציונים יופיעו בהיילרן ועל לוח החוג במקביל זה ממש תלוי בקורס האם הוא ממוחשב על ההיילרן או לא. בחלק מהקורסים פשוט צריך לגשת ללוח המודעות של החוג ולמצוא את הציון. בכל מקרה ציונים אף פעם לא נמסרים בטלפון אז חבל על השיחה ופשוט כדאי להגיע לבד או לשלוח חבר ללוח מודעות. בהצלחה (ויש עוד מספיק זמן אין מה לדאוג לגבי המבחנים) אבל כיוון ששאלו אני עונה. שבוע טוב, עמית

tutiris

New member
מעולם לא ראיתי ציון שהתפרסם בהיי לרן

ייתכן ויש, אני לא נתקלתי. אצלי בחוג, או ששולחים מייל עם רשימת ציונים לפי ת.ז. או שהציון מופיע במידע ושירותים לסטודנט. ברגע שהציון מגיע ל"מידע ושירותים לסטודנט", ניתן לקבל הודעת SMS לפלאפון ע"י הרשמה ל"מייל ביט". מי שיש לו סלקום, זה חינם (כל שנה חברה אחרת זה חינם- שנה שעברה זה היה אורנג' ולפני זה, זה גם היה סלקום).

Josette

New member
מספיק זמן או לא מספיק זמן

לי היה מבחן ביום שישי, לכן שאלתי.

למעלה