תוך כמה זמן מאכילת עוגה יש השפעה

תוך כמה זמן מאכילת עוגה יש השפעה

על היצאה. שלום לכולם סער הכל דיטה גלוטן קזאין ליפנה חצי שנה אם תחילת הדיטה הרגשנו שיפור בעירנות ומודעות. בחודשים האחרונים אנו מזלזלים נותנים לו לטעום ולנגוס פו ושם לפעמים הילד משלשל השאלה תוך כמה זמן מאכילת העוגה יש השפעה על היציאה. יכול להיות שיד המיקרה .

laura ashley

New member
גם ליסה לואיס וגם קרין סרוסי מתארות

השפעה כמעט מיידית, ממש בטווח של שעה -שעתיים, על ההתנהגות, אז אני מניחה שגם בעיכול תהיה השפעה מיידית. אני אחפש עוד תשובות בפורומים אחרים, זה מאוד מעניין...

laura ashley

New member
הנה מצאתי שתי הודעות בנושא,

אני מעתיקה את הראשונה : OMG I didnt realize until now that the vanilla i used to make the choc. chip cookies had caramel coloring in it. It is supposed to be a presence of milk right. Anyway what made me realize this, was this morning he got up slapping my husband in the face, and he was on and off all day. When i got home he was ready to go bye bye. Well we werent ready, so he flipped out again. He was hittinghimself in the face with closed fists(well trying) and being very combative with both of us. Can being exposed to 1tsp. of vanilla with that stuff in it turned him into this??? This is horrible. On a lighter note i think i found a replacement for oatmeal. The ingrediants say organic steel cut oats. anyone now if this is bad or good. Really dont want to mess up again. והנה אחת התשובות : That small amount of vanilla (caramel color) is enough to do it, and I actually have made that slip up with my son with the same behaviors almost immediatly after. Give him some enzymes and lots of water, you can even just give him activated charcoal to soak it all up. Also, the oats are not gluten free. Oats are off limits, sorry Sad אגב, אחת התשובות שם מסבירה שהגלוטן שהיא מדברת עליו מגיע מתוספת הוניל שיש בו אלכוהול והוא זה שמכיל גלוטן. בכל מקרה זה אחלה פורום, אני ממליצה .

השפעה

לדעתי ההשפעה המרכזית המעניינת היא על ההתנהגות, ואח"כ היציאות. לא כתבת אם זה משפיע על עירנות ומודעות. חוץ מזה, טבעי ששינוי כזה במזון (גלוטן אחרי חודשים ללא גלוטן) ישתקף בפעילות מערכת העיכול. אצלנו ההתנהגות מושפעת בגדול תוך חצי שעה. על היציאות לא ראיתי השפעה בולטת.

תודה ללורה ולעמית

אין אני יכול להצביע על שינוי לאחר שהוא אוכל " מאכלים אסורים " היתה קפיצה לאחר תחילת הדיטה וחבל להפסיק הילד לקח על עצמו את הדיטה אך בזמן האחרון הוא מבקש " רק קצת" והוא שואל "מתי הרופא ירשה לו לאכול לחם ושוקו" לפעמים אני חושב שהכול יד המקרה וקידום היה מגיע גם ללא הדיטה

dorit11111

New member
לאבא של סער

גם אצלנו הייתה קפיצה בהתחלה.ואני יודעת בוודאות שזה בזכות הדיאטה הזאת. לא המשכנו איתה מסיבות שונות.אבל גם היום ילד מקבל מעט מאוד גלוטן.אבל אם אנחנו הולכים לטיפול ואני צריכה שילד ישב כל הטיפול,אז לפני זה אני נותנת לו לחם לבן.ספגטי בכלל מרדים אותו.אצלנו תגובה אלרגית כמו שלשולים יכולה להיות כמעט מיידית.

למעלה