אני מתכננת לחפש עבודה אחרי חופשת הלידה ורציתי לדעת מנסיונן של נשים שהיו במצב של חיפוש עבודה אחרי לידה, כמה זמן לקח עד שמצאתן ואיך הסתדרתן עד אז מבחינה כלכלית...
אני התפטרתי ונשארתי בבית (מאיה עוד מעט בת שנה) מתכוונת להיות איתה עד ספטמבר ואז היא תלך לגן ואני אחזור ללימודי תואר שני באוניברסיטה ואחפש עבודה שם (תירגולים, ספריה, מזכירות)
אבל אז החליפו מלא בוסים אצלנו וגמככה לא היתה לי מוטיבציה לחיפושים אז חזרתי לאותו מקום ואני מאוד מרוצה (ולפני הלידה ממש נמאס לי, רציתי למשוך עד הלידה ולעזוב)
לעבודה, או ליתר דיוק מציאת עבודה חדשה כי כשנכנסתי להריון הייתי מובטלת. את העבודה מצאתי דרך ידיד שפתח עסק ורצה דווקא אותי. לידה שניה - גם אליה הגעתי מובטלת והיה לנו ברור שלפחות חצי שנה אני בבית, ושהמשכורת חייבת להיות גבוהה כי אי אפשר לממן שני גנים ממשכורת מינינמום. בקיצור החלטתי ללכת על עסק פרטי שלא ידרוש כמעט יציאה מהבית אלא בזמנים ממוקדים מאד, וגם פתאום הגיעה אלי עבודה מתחום האינטרנט - הריון ולידה. גם כאן סרבתי ליציאה מהית ל 5 שעות כל יום עם משכורת די נאה כי לא התחשק לי לצאת כל יום מהבית. סיכמתי איתם על עבודה מהבית של כ שעתיים ביום. השורה התחתונה היא שזה ממש לא קל למצוא עבודה, ואולי הפתרון הוא לרצות להשאר בבית ואז העבודות מגיעות אליך