תוך כמה זמן מצאתן עבודה אחרי לידה?

מחכהלו

New member
תוך כמה זמן מצאתן עבודה אחרי לידה?

אני מתכננת לחפש עבודה אחרי חופשת הלידה ורציתי לדעת מנסיונן של נשים שהיו במצב של חיפוש עבודה אחרי לידה, כמה זמן לקח עד שמצאתן ואיך הסתדרתן עד אז מבחינה כלכלית...
על התשובות!

אפרת12

New member
מק../images/Emo78.gif

למרות שלדעתי אין פה הרבה שעונות על הקריטריונים...

גורבי

New member
שנה וחודש ../images/Emo4.gif

אבל אפשר לומר שבחודשים הראשונים אחרי הלידה לא ממש חיפשתי בלהיטות.

isidora

New member
או לא חזרו בכלל וגם לא מחפשות כרגע

אני התפטרתי ונשארתי בבית (מאיה עוד מעט בת שנה) מתכוונת להיות איתה עד ספטמבר ואז היא תלך לגן ואני אחזור ללימודי תואר שני באוניברסיטה ואחפש עבודה שם (תירגולים, ספריה, מזכירות)

rnati

New member
אני תכננתי להתחיל לחפש בחופשת לידה

אבל אז החליפו מלא בוסים אצלנו וגמככה לא היתה לי מוטיבציה לחיפושים אז חזרתי לאותו מקום ואני מאוד מרוצה (ולפני הלידה ממש נמאס לי, רציתי למשוך עד הלידה ולעזוב)

1אורניתה

New member
שנה ושמונה

ליתר דיוק פוטרתי רשמית לפני שנה וחדשיים ועדיין מחפשת............................................

בימבילי

New member
קשה לי להגדיר,

כי יש לי תואר ראשון במשהו אחד ועכשיו אני עושה תואר שני במשהו אחר שקצת ממשיך את הראשון וקצת לא. אז בנתיים זה מין שעטנז של שיווק ותקשורת ארגונית.

זה נראה לי מאד תלוי בתחום העבודה

אני חיפשתי עבודה גם בתקופת ההריון ואני צופה חיפוש ארוך ומייגע.

cookie1

New member
לידה ראשונה - 9 חדשים עד חזרה

לעבודה, או ליתר דיוק מציאת עבודה חדשה כי כשנכנסתי להריון הייתי מובטלת. את העבודה מצאתי דרך ידיד שפתח עסק ורצה דווקא אותי. לידה שניה - גם אליה הגעתי מובטלת והיה לנו ברור שלפחות חצי שנה אני בבית, ושהמשכורת חייבת להיות גבוהה כי אי אפשר לממן שני גנים ממשכורת מינינמום. בקיצור החלטתי ללכת על עסק פרטי שלא ידרוש כמעט יציאה מהבית אלא בזמנים ממוקדים מאד, וגם פתאום הגיעה אלי עבודה מתחום האינטרנט - הריון ולידה. גם כאן סרבתי ליציאה מהית ל 5 שעות כל יום עם משכורת די נאה כי לא התחשק לי לצאת כל יום מהבית. סיכמתי איתם על עבודה מהבית של כ שעתיים ביום. השורה התחתונה היא שזה ממש לא קל למצוא עבודה, ואולי הפתרון הוא לרצות להשאר בבית ואז העבודות מגיעות אליך

למעלה