תוך כמה זמן מקבלים תוצאות

ammy

New member
תוך כמה זמן מקבלים תוצאות

של בדיקת בטא(במכבי)? עשיתי היום בבוקר ואמרו שרק מחר אחרי צהריים יהיו תוצאות .זה לא נשמע לי הגיוני וחוץ מזה היום יש לי תור לרופא ורציתי לבוא כבר עם הוכחות .

shy-angel

New member
תוצאות

אני קיבלתי בזמנו תוצאות של בדיקת בטא כמותית באותו יום. עשיתי את הבדיקה בבוקר, וקיבלתי תוצאה אחה"צ. במכבי !

ammy

New member
זה בדיוק מה שחשבתי -תודה

אני אלך לבדוק בעוד שעה .

ammy

New member
לא בדיקות ולא יחס

זה מה שקרה לי ,אין עדיין תוצאות הבדיקות ובנוסף הייתי אצל רופא והוא ממש צחק עליי שאני באתי בשלב כל-כך מוקדם , הוא אמר שאני חסרת סבלנות ושאחזור בעוד 3 שבועות ( אגב הוא בטוח שאני בהריון בגלל התוצאות החיוביות של בדיקות שתן שעשיתי בבית).אני באמת בלחץ , הוא גם אמר שבשלב כל-כך מוקדם אין מה לעשות חוץ מלקחת חומצה פולית ובדיקות גינטיות. מה אני אעשה במשך 3 שבועות ?גם ככה אין לי שום סימן שאני בהריון.

אולי זה טוב שאין שום סימן של הריון

אני כבר רואה איך את חוזרת עוד מס´ שבועות לקטר עם "סימנים" של הריון
את לא מאמינה? תשאלי את אשליה. טל

גל חדשה

New member
בדיקות במכבי

כדי שהתשובות יהיו באותו היום את צריכה לשכנע את המזכירה במעבדה לשים מדבקה "דחוף" על הבדיקה,אז זה מגיע באותו היום,ואם לא הצלחת התוצאה מגיעה למחרת,מניסיון...סבלנות,עד כמה שזה קשה!!!

ammy

New member
סוף סוף קיבלתי תשובה

בטא 461 ביום 16 מיום הביוץ (זה תקין ,נכון ?) אז עכשיו אני סופית בהריון ,אפילו חגגנו אתמול ( הלכנו למסעדה ).האם כדי להתחיל לקחת ויטמינים או לחכות עוד 3 שבועות לאולטרה -סאונ הראשון(זה מה רופא אמר)? וגם על מה אתן ממליצות מניסיון ? תודה לכולן(בפעם הבאה אדעה ללחוץ על מזכירה שתשים מדבקה דחוף).

Lilachel

New member
הרופא צחק עלייך - הזמן להחליף אותו

אני הגעתי לרופא הנשים שלי עוד לפני האיחור בוסת, לאחר ביצוע בדיקת הריון ביתית - והרופא אפילו לא גיחך. אם כך הרופא מתייחס לאישה בתחילת ההריון - עם כל החששות והפחדים - איך הוא יתייחס בהמשך? בכל מקרה בהצלחה

ammy

New member
מה אני אעשה ?../images/Emo35.gif

זה כבר הרופא השלישי שאני מחליפה ,וחוץ מזה יש לו גם אולטרה-סאונד וגם מוניטור שזה מאוד חשוב ולמרות שהוא צחק הוא עדיין דיבר איתי איזה 15 דקות וניסה להרגיעה אותי שהכל יהיה בסדר וגם אמר לבעלי שהוא צריך לתת לי הרבה תשומת לב (בעלי דווקא אהב אותו).לא יודעת .....

etilly

New member
קודם כל...מזל טוב!../images/Emo39.gif

אז תחגגי על הדבר הכי נפלא שקורה לך עכשיו, ותחכי קצת עם הדאגות! את יכולה לחכות קצת עם הויטמינים... חומצה פולית לקחת? אם כן, את יכולה עוד להמשיך לקחת. חכי לאולטרה סאונד לוודא שההריון תקין (והוא יהיה!!) ואז הרופא כבר ימליץ לך מה לקחת ומה לא. אנחנו חכמות נורא, אבל אני תמיד מעדיפה לשמוע קודם בקולו של מישהו יותר מוסמך. בהצלחה וברוכה הבאה למשפחתינו הקטנה!!

ammy

New member
תודה לך -תשובתך מרגיעה מאוד ../images/Emo51.gif

כן אני לוקחת חומצה פולית . ושמחה להצטרף רשמית לפורום הזה. יום טוב לך !

shy-angel

New member
כדאי להחליף רופא

גם אני בתחילת ההריון הייתי אצל רופא שלא ממש התייחס אלי כמו שציפיתי (ואף המליץ על הפלה שבדיעבד לא היה בה צורך ...). החלפתי רופא ואני ממש מרוצה. מעבר לעובדת היותו רופא, איש מקצוע וכו´, תפקידו של הרופא הוא לתת לך ליווי לכל אורך התהליך, ואם צריך ימלה טובה מדי פעם, זה גם כלול בעסק. בהצלחה !

ammy

New member
אני אתן לו עוד הזדמנות

באולטרה סאונד הראשון - בכל זאת הוא ניסה להיות נחמד אפילו שלא אהבתי את התגובה שלו .

למעלה