תוך כמה שנים תהפוך העיר אילת ל..

pilovich shahaf

New member
תוך כמה שנים תהפוך העיר אילת ל..../images/Emo128.gif

תוך כמה שנים תהפוך העיר אילת ותושביה ל-"מחנה עבודה" של תושבי הסביבה, כמו הישוב החדש הניבנה לא רחוק מאילת..."באר אורה"...
מצ"ב המנה לחיות כמו שהטבע התכוון, מעניין מי יגור שם, אני מהמר על...:-אנשים שהרסו את הטבע במקום אחר בעבור בצע כסף, יעברו לשם ויחיו כמו שהטבע אמר לחיות...משהו משהו, לא
מי שהוא, מי שהיא, מוכנים להמר, מי הם/ן המתי מעט, מספר מצומצם של תושבי אילת שהוזמן לאירוע השקת הישוב "באר אורה "במלון הרורדס" ב-15.6.02
יאלללללה נראה אותכם/ן מהמרים...

poza

New member
ל"מחנה עבודה" יש קוניטציה לא טובה

לא נעים לי להגיד לך, אבל אני אחת מאותם אלו שחושבת לגור בבאר אורה. תגיד אתה חושב שאני אעשה את זה עבור בצע כסף, ואולי בגלל שאני אוהבת להרוס את הטבע? מה אתה אומר?

pilovich shahaf

New member
אם לא שמת לב כתבתי באחת...../images/Emo128.gif

מהודעותי שאת שייכת ומשרתת את שילטון האוליגרכיה, ואם כבר חשפת את עצמך , אזי לא תהיה בעיה להבין על מה אני מדבר, וזה לא משנה כמה כסף יש לך בכיס, מה שחשוב, זה הסטטוס שלך, מי אתה, לאיזה קבוצה אתה שייך, ולא בהכרח אתה או את חייבים להיות אנשי עסקים, גם פקידים ועובדי עיריה, דר"ים ופרופסורים, קבלני בנין...זה יותר ברור מימה שאת חושבת, זה קרה בכוכב יאיר, זה קרה באירויאן בארה"ב, ותתפלי שזאת שיטה של החברה היהודית גלותית, על גטו, בטח שמעת, לא
למה את לא מתיחסת לדיון הזה...כנסי לקישור, יש לו קשר הדוק ורציף עם הדיון הזה...

אילת כבר היום מחנות עבודה !

עובדים זרים. ערבים. אבטלה. הכבישים נראים כמו בשטחים. כל אחד עושה מה שהוא רוצה. כלבים וחתולים מתרבים כמו זבובים. בתי ספר נסגרים. הביוב גולש חופשי. פיצוצים של מקורות מים כל שני וחמישי. מה זה אם לא מחנות עבודה?

תפסיק לדבר שטויות !

בטח גם אתה ברשימת המתמודדים על ראשות העיר. מלכלך סתם. שכחת את הימים שקמת בבוקר ולא יכולת לשטוף פנים בגלל פיצוצי מים. מתי פעם אחרונה זה קרה לך?

poza

New member
לפני יומיים ?

סתם - זה היה רק כדי להרגיז. התרגזת?

poza

New member
איזו דעה שלילית על אילת. אם זה

ככה למה אתה עוד פה? חוץ מזה שבימים האחרונים עיריית אילת מנסה לסדר את הכבישים, גם אם זה על חשבון התושבים. שמעת על הכביש שליד הסיפרייה העירונית. גבי קדוש כנראה בודק את הסבלנות ואורך הרוח של התושבים. איך תסביר כי דווקא ביום ראשון השבוע החלו העבודות שם וכל הגישה לאזור נסגרה, בדיוק בימים בהם מתנהל שבוע הספר. מישהו פה עוצם עיניים. ואגב, מתי פעם אחרונה היית בעזה או בג´נין. בוא נדבר אחרי ביקור שם, ואז תבין באיזו חממה אתה גר.

פוזה, אחותי, האילתים סאדיסטים!

מספיק לשמוע את משה חזן ומשה דיין ברדיו כל יום מבריחים מפה כל מי שרוצה לשים שקל באיזה השקעה בעיר הזאת...

poza

New member
יש לך שקל במקרה. אלקסיס

לא מזכיר לך את ההוא, אלקסיס, מהכניסה לדואר. סתם. אתה בטח מתכוון לעובדה כי משה חזן ומשה דיין, משה וחצי, תקעו לגבי קדוש סכין חלודה בגב וסובבו חזק. וכמו שקדוש אמר אצל מר איבגי , הם ירו גם בסוסים.(נו, טוב, ברגל) התושבים פה לא תמימים וכולנו יודעים כי סיפור "ביג" לא נגמר והוא יקום על אפם וחמתם של אנשי לשכת המסחר, העושים מלאכתם נאמנה, ולמרות התנגדותם הנחרצת. השאלה היא, למה שבאמת לא יקום מרכז כזה גדול בלב אזור התעשייה ויהווה זריקת עידוד לחור הזה. יא בינתי, לא מזכיר לך את פרשת תחנת הדלק ופרשת "סופה במדבר. אתה בטח יודע בדיוק על מה אני מדברת. לא?

poza

New member
אולי תבהיר לי מה הקשר בין מוזיאון

העיר אילת לכתבתה של גב´ איריס ארבל על קברים עתיקים וארכיאולוגיה. אולי אני מפספסת משהו?. האמת היא שבחיים לא אעזוב את אילת, ואם לא הבנת עד כה את ההומור שלי, אז בעתיד אצרף מילון פירושים, ואכתוב מתי אני צינית ומתי לא. ואגב, מחירי הבתים בבאר אורה אמורים להיות זולים יותר מאשר באילת, רק שתדע. ועדין, בעוונותי, אני לא מבינה כיצד "מחנה עבודה" ו"גטו" קשורים לבאר אורה? מישהו מבין חברי הפורום הבין את זה ומסוגל להסביר לי במילים פשוטות, של אחת מהעם ולא של כאלו המסתובבים בחוג של פרופסורים ואנשי אקדמייה, כמו פילוביץ´.

pilovich shahaf

New member
אני מתפלא עליך, את מציגה חזות של../images/Emo110.gif

ידענית, בעלת מעוף וזרועות של מדוזה, אילתית ותיקה, ואת לא יודעת מה הקשר בין מוזיאון אילת לבין הכתבה שציינתי לעיל...
תתביישי לךךךךךךךךךךךךךךךךך, שמתי לב שאת רק רוצה תשובות לשאלות ולמעשה את לא שותפה לדיונים, ראי לדוגמא את כל השירשור בנושא מוריס גנון, את ופופאי, רק רוצים, רק שואלים, אבל לא מתדיינים ושותפים כפי שאמור להיות בפורום אקטואליה, אבל זאת זכותכם....

poza

New member
זרועות תמנון לא מדוזה

ומרוב קישורים כבר שכחתי על מה דיברנו. אכן רוצה אני תשובות לשאלות, אבל טעות בידך, לרוב אני מעלה נושאים וברוב המקרים שותפה לדיונים. מה לא ספרת לי את ההודעות אתמול. ואם אני אספר הכל, מה ישאר לך לדווח לנו. אז אני נותנת לך את הזכות להיות הראשון. אגב, המזמין של הסקר של אלגריסי זה לא אבי אטיאס או פיני גניסלב?

pilovich shahaf

New member
התכוונתי למדוזה, אם רציתי לכתוב../images/Emo110.gif

תמנון הייתי כותב ,אבל כניראה שמתאים לך יותר מדוזה...
באשר לשאר תוכן ההודעה בכלל והשאלה בפרט...הההמממממ

למעלה