תוכיחי שאת לסבית, שרית!

אבא גאה

New member
תוכיחי שאת לסבית, שרית!

בהמשך לסיפר של שרית, שגלגל"צ הציע להוכיח למישהו שאמא שלו לסבית. רציתי לשאול - האם אי פעם נדרשתם להוכיח שאתם הומולסבים? אם כן - אז יאאלה לספר. אם לא - אז מהי לדעתכם ההוכחה הניצחת?

מכתב מאמא מספיק?

לא ממש קשור, אבל כהרגלי בקודש - אני בכל זאת נדחפת: פעם הלכנו אני והצבעונית יד ביד בטיילת בת"א - בלילה. ניגש אלינו איזה עב"מ ושאל: סליחה שאני מפריע, אני פשוט שמתי לב שאתן נותנות ידיים. זה בכוונה? מייד אמרה הצבעונית: אההה! נכון! וואלה, גם אנחנו לא שמנו לב! והמשכנו לצעוד במרץ... ומייד החלטנו, שאם עוד מישהו יציק לנו בנושא, מייד אני אאמץ מבט זגוגי בעיניים, והצבעונית תגיד: "מה, אתה לא רואה שהיא עיוורת?!" וכדי שניראה אמינות, מייד התחלנו לתרגל, והלכנו ככה, אני עם המבט הזגוגי, והצבעונית עם ארשת מלאה אחריות. אבל אפחד לא הציק לנו יותר.... ועד היום אנחנו מחכות שמישהו כבר יגש, יתעניין, אפילו רק ירים גבה - וכלום!

פלפלת32

New member
קמת מוקדם היום

תדחפי חופשי מותק, כיף לקרוא אותך. תיכף אני מסדרת לך כמה מרימי גבה, בואי לבקר איתי בירושלים

פלפלת32

New member
אכן

8 זה לא מוקדם אבל התבלבלתי כנראה בינכן, אתמול דיברנו בצט עד מאוחר מכאן הפליאה על השעה המאוחרת

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif עיוורת

(ועכשיו כל אירגוני העיוורים בעולם יגידו שצחקתי על העיוורים?) אחלה רעיון, וזה נקרא להידחף זה?

פרח7

New member
אני לא סטרייטית

וגם לא הומו וההוכחה - אני לא נמשכת אליך בטרוף. או לפחות לא כמו שראוי היה שאמשך, לו הייתי סטרייטית או הומו.

אבא גאה

New member
כפרה עלייך

אבל זאת לא ממש הוכחה, יש מיליוני הומואים בעולם שלא נמשכים אלי בטירוף אפילו בעלי כבר לא נמשך אלי בטירוף, נמשך, אבל כבר לא בטירוף... אבל זה בסדר, אל תפסיקי להחמיא לי.... ודרך אגב משיכה בכלל לא נחשב, כי אני למשל נמשך לאישתך בטירוף ואני לא לסבית. אז איך תוכיחי?

פרח7

New member
אני לא סטרייטית

וגם לא הומו וההוכחה - אני לא נמשכת אליך בטרוף. או לפחות לא כמו שראוי היה שאמשך, לו הייתי סטרייטית או הומו.

אבא גאה

New member
קראו לו ג'וש ../images/Emo99.gif

והוא היה חתיך אמריקאי מדהים, שבא לבקר בארץ את ידידתו שהיתה גם חברתי הטובה ביותר. (כן, כן אני יודע שמסתמן כאן קיבעון מיני מסויים כלפי דוברי אנגלית - אני אכחיש למרות שהכל נכון) היא סיפרה לי שהוא דו-מיני ולי בכלל הוא סתם נראה מיני. (הוא היה כזה יפה שהיה לי ברור שאין לי איתו שום סיכוי, הוא לגמרי בליגה אחרת) בערב הוא אמר לי שהוא רוצה לצאת לרקוד שאלתי : בבאר של הומואים או של סטרייטים? הוא אמר: "גם וגם" (כיאה לדו-מיני חיית מסיבות) הלכנו לבאר של הומואים, השומר בניסה הסתכל עליו ועלי ואמר :"הידיד שלך האמריקאי הוא הומו זה ברור, אבל אתה לא יכול להיכנס כי אתה סטרייט". "מה? אמרתי לו (תוך שאני מוציא מהתיק צד הוורוד שלי מטפחת תחרה רקומה ומסדר מחדש את האיפור ליד העיניים) "כן, הוא אמר, תוכיחו". תירגמתי לג'וש והוא בלי לחשוב פעמיים נישק אותי צרפתית לוהטת. אויש, אני הלכתי לאיבוד ושכחתי איך קוראים לי (בגלל זה יש לי כאן ניק ולא שם אמיתי) השומר אמר "טוב, טוב אתם יכולים להפסיק, שוכנעתי" והוא הסתובב לשומר ואמר :"עכשיו אנחנו לא רוצים להיכנס, אנחנו הולכים הביתה לרקוד לבד" וכך היה.

אבא גאה

New member
בטח כל הקוראים הסמויים כאן

חושבים שמדובר באיזה קיאנו ריבס הישראלי.....

אני כאן כדי להזים את מחשבת העוועים!

קיאנו ריבס לא מגיע לקצה קרסולך (גם אם היית רוצה וגו'...) ומחכה כבר שיבוא מישהו בר-הגיון, ויוציא את כל הסיפורים הנפלאים האלה בספר. השאלה היא רק איך יקראו לספר (שאלה פתוחה לכולם) ומה תעשה בכל המליונים (שאלה מתגעגעת לאהובי)

למעלה