תוכי!

מירב ד

New member
תוכי! ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

היי כולם... הצלחתי סוף סוף...אחרי שיכנועים רבים...מאוד מאוד...לגרום לאמא שלי להכניס חייה הביתה... אני אוהבת חיות מאוד מאוד...עובדת כבר יותר משנתיים בחווה...וממש מטורפת על חיות.. אז ככה... אמא שלי הסכימה שנקנה תוכי... אז השאלה שלי היא: (כמה שאלות) 1. איזה תוכי כדאי לקנות?.. 2. באיזה סכומים מדובר (כסף). 3. כמה עולה טיפול אוכל נקיון תרופות(אם צריך) וכ´ו?... אני לא מחפשת משהו גדול...קטן...כדאי צבעוני...חמוד...שמצייץ יפה ולא מעצבן...שלא יצייץ ויעשה קולות בלילה כי אבא שלי פשוט ישחרר אותו ובחיים לא נראה אותו יותר... ואם אתם יודעים על מקומות מומלצים לקנות... ואם יש לכם טיפים לגידול... שלכם מירב

Lord_of_Code

New member
טוב..

אז קודם כל מזל טוב. 1. ההמלצה שלי היא לגדל תוכי מסוג "קוקוטיל", זהוא תוכי בעל אופי חביב וידידותי בעיקר אם הוא "האכלת יד" (תוכי "האכלת יד" הוא תוכי שהואכל מגיל צעיר ע"י אדם ומזהה את בני האדם כחלק מהלהקה שלו). 2. קוקוטיל רגיל עולה כ 80 - 120 ש"ח. קוקוטיל האכלת יד עולה כ 300 - 350 ש"ח. 3. קוקוטלים אוכלים דוחן וגרעינים (כל חבילה של 1 קג עולה בחנויות כ 8 שקלים) ובשילוב עם מעט ירקות האוכל זה מספיק לחודש. 4. באופן רגיל תוכי לא צריך לקבל תרופות, אולם מומלץ להוסיף למי השתייה מספר טיפות של ויטמינים (ניתן לרכישה בחנויות לחיות מחמד). 5. כעקרון תוכים לא מצייצים בלילה.. אבל יש להקפיד על שעת שינה קבועה וזאת ע"י כיסוי של הכלוב עם בד כך שהתוכי יהייה בחשיכה וכמו כן יש להקפיד על 8 שעות שינה. 6. לגבי היום הסיפור שונה... תוכי רגיל יצפצף וישרוק (בהתאם לאופיו) ואילו תוכי מהאכלת יד ידרוש תשומת לב של בני האדם ויצרח אם הוא לא יקבל יחס. לסיכום... תוכי דורש המון אהבה ותשומת לב ולא מעניין אותו אם היה לנו יום קשה או שמחר יש לנו מבחן חשוב... לגבי טיפים נוספים: ניתן להשיג בחנויות את "ספר התוכים" שמחירו כ 120 שח.

dead-men

New member
כל מה שאת רוצה על תוכים

אני יכול להסביר לך ובדר כלל יש לי כוח להסביר לאנשים איי סי קיו שלי הוא 10206081 את מוזמנת.

למעלה