תוכלו להזכיר לי מה זה שנאי מבודד ?

Rשף

New member
תוכלו להזכיר לי מה זה שנאי מבודד ?

פרט לזה שזהו שנאי 1:1 (או שלא ?). ואיך הוא מגן מהתחשמלות, הרי 220V קיימים בו וזרם זורם...

זה שנאי שמוצאי גם 220V

אבל שום חוט מהיצאות לא מחובר לקרקע אז את לא סוגר מעגל . רק אים תינגע בשני החוטים ביחד תקבל מכת מתח וגם הפחת לא יקפוץ . ברור ואים אתה לא מבין בדבר כזה פשוט שנאי בידוד . אל תתעסק עים חשמל זה מאוד מסוכן

Rשף

New member
מי מתעסק עם חשמל ../images/Emo12.gif

אני כאן כדי ללמוד. ועוד שאלה, קצת מתחכמת אבל מקובלת למדי בתחום התוכנה-שנאי מבודד יעלים את הבעיה של התחשמלות אבל לא תוכל לעולם לדעת שקיימת בעיה וייתכן שבמקום לתקן בעיה קטנה תצטרך לתקן בעיה גדולה ומסוכנת. בתחום התוכנה הרבה פעמים לא מעלימים בעיות רק כדי שאפשר יהיה לגלות אותן בקלות. ושאלה נוספת- אם ממסר הפחת לא מגיב איך מונעים התחשמלות משני חוטים, הרי לא בטוח שיהי עומס יתר שיקפיץ פקק רגיל ?

אחי ליפי השאלות שלך . אין לך מושג

בחשמל ביכלל. עיצה לך לילמוד כמה שנים . ואז תיתעסק עים חשמל. כי חשמל זה מסוכן. מ בתוכנות אתה יכול לעשות ניסיונות . בחשמל לא עושים ניסיונות כי זה מסוכן . רק אדיסון עשה ניסיונות ליפני 100 שנה .

Rשף

New member
אמרתי פעם שיש לי מושג ?

על הקורסים בזרם גבוה ויתרתי כשלמדתי לתואר. ובכל זאת- בבית פרטי שיש בו ממסר פחת למה עדיף לשים שנאי מבודד ?

שנאי בידוד שמים בחוץ במיקרים נדירים

היום כל כלי העבודה . מקדחות דיסקים . מבודדים בידוד כפול . אבל יש מיקרים שיש מתכת גלויה ויש סכוי סביר שהיא תחשמל . כמו טכנאי מעבדה שמתקן טלויזיה . רצוי לשים שנאי בידוד . זה כמו חגורת בטיחות . לבית שלם לא ניתן לשים שנאי בידוד . כי זה תלוי בהספק והספק גדול זה שנאי גדול

מאגר

New member
שנאי מבודד הוא שנאי מבדל

שנאי מבדל תפקידו לספק זם אשראתי שממנו לא ניתן להתחשמל משמש בעיקר בגנים ציבוריים גנות ומפעלים רטובים מומצל מעוד לעבוד עם שנאי מבדל גם בעבודות חוץ כאשר עובדים עם מכשירים חשמליים.

למעלה