תוכלו להמליץ לי?

שרון123

New member
תוכלו להמליץ לי?

ביתי המקסימה ירדן חולה במחלה מטאבולית מיטוכונדריאלית בשם KEARNS-SAYERS SYNDROME, היא סובלת ממספר בעיות פרוגרסיביות בעיניים : פטוזיס בשני העפעפיים, אופטלמופלגיה, עכירות בקרניות שגורמת לבעיית פוטופוביה קשה ביותר, ציסטה מתחת לעפעף, פיגמנטציה ברישתית, קוצר ראיה ואני אפילו לא בטוחה שלא שכחתי משהו. היא עברה ניתוח להוצאת הדרמואיד, והרמת העפעף, אך בגלל יובש חמור וחשש לפגיעה בעין, בערך שליש מהעפעף ניתפר. אנחנו מיואשים לחלוטין מהיחס המחפיר שהיא מקבלת בשניידר, ניסינו לעבור לקפלן, שם היחס מצוין, אבל העומס רב מאד, ואנחנו מבזבזים שם יותר מידי ימי עבודה. אנחנו גרים בשוהם ואני חושבת שלא נוכל להעביר את הטיפול לדנה, כי לא יאשרו לנו טופס 17. נישמח מאד מאד לקבל המלצה כאן או במסר, לרופא מעולה, שיוכל גם לבדוק אם צריך משקפיים חדשות, וגם יוכל לבצע את המעקב. רצוי רופא שאפשר לקבל החזר על התייעצות איתו מכללית מושלם, או רופא שעובד עם קופ"ח כללית. אם יש המלצה מצוינת גם לרופא שהוא לגמרי פרטי, אנחנו נהיה מוכנים לשלם. בבקשה בבקשה תעזרו. ירדן עברה היום יום בדיקות מאד קשה בשניידר, ואנחנו החלטנו לא לחזור למחלקה הזו לעולם. המון המון תודה

המלצה

שלום רב! אשמח לטפל בבתך במסגרת ביה"ח שלנו באיכילוב.יש אצלי מטופל שנמצא במעקב כבר מספר שנים עם אותה מחלה.

למעלה