תוכלו להמליץ על מכונת חיתוך טובה

תוכלו להמליץ על מכונת חיתוך טובה

מעוניינת לרכוש קאטלבאג, פרט לתחביב היקר עובדת כגננת וראיתי תבניות שיכולות להקל ולסייע בעבודה.
מהי הגרסה האחרונה? מה עוד צריך לדעת במעמד הרכישה?האם יש מתחרה שווה יותר (נתקלתי בלא מעט שמות)?
המלצות וטיפים יתקבלו בברכה, תודה מראש <3

little stamper

New member
אז ככה...

אני מאוד מאוד אוהבת את הקאטלבג. והוא בהחלט יכול לסייע בעבודה. לי יש את הגרסה הישנה מלפני 5 שנים בערך. אני יודעת שיש לו גירסה חדשה וממה שידוע לי אין הבדל בין הגרסאות חוץ מהעיצוב. שימי לב שהיום הוא לא מגיע עם כל משטחי החיתוך וצריכים לקנות אותם בנפרד. אופציה חלופית נוספת שאני לא התנסיתי בה אבל היא אמורה להיות אפילו טובה יותר. היא הביג שוט. מכונה קצת יותר גדולה ומאסיבית אבל נחשבת לטובה יותר. פה נכנסים שיקולים של מקום ומחיר כי כמו שאמרתי היא יותר גדולה וגם קצת יותר יקרה. תחליף טוב נוסף הוא כמובן מכונת חיתוך חשמלית כמו הסילואט שמאפשרת לך לחתוך מה שאת רוצה ישר מהמחשב ואפילו אותיות וכיתובים בעברית. אבל כמובן שמדובר בעלות גבוהה בהרבה. בסופו של דבר זה תלוי בתקציב שלך. לי יש את הקריקט אבל לא ניתן להשיג אותו בארץ ממה שידוע לי ולשלוח אותו מחו"ל לא משתלם. אולי בנות שיש להן את הסילואט יוכלו להרחיב במידה וזה מעניין אותך.

למעלה