תוכלו לעזור לי בעבודה קטנה על הסכם

Shaked P

New member
תוכלו לעזור לי בעבודה קטנה על הסכם

המים בין ישראל לירדן? 1. מהן הסיבות שלתושבי עמאן יש לעיתים רק יומיים בשבוע מים בברזים? 2. מהו מפעל המים הירדני המקביל למוביל הארצי של מדינת ישראל? 3. אילו בעיות התגלו ביישום הסכם המים? (4 בעיות) 4. איזה ענף חקלאי בבקעת הירדן עשוי להיפגע בשל הסכם המים? 5. כיצד מנסים להציל ענף זה? 6. מהן שתי הבעיות המעכבות את יישום הפיתרון? 7. משפט הסיכום של הסרט הוא? תודה

איפי1

New member
למה את חושבת...

שזה שאנחנו חנונים זה אומר שנסכים לעשות לך את העבודה? תנשי למצוא חומר בגוגל. זה בטח יעזור לך. או בוויקיפדיה. זה מוויקיפדיה: מים: במסגרת חלוקה צודקת של המים בירדן בירמוך ובמי התהום של הערבה, ישראל מצידה התחייבה להעמיד לרשות ירדן 50 מיליון מ"ק מים מידי שנה, מהכנרת, לחלוק את מימי הירמוך, כך שירדן תקבל 3/4 ממנו. כמו כן, לפתח מקורות נוספים למים כמו בניית שני מאגרים על הירדן. וסיוע הדדי במשאב זה בשנים בעיתיות. (יצויין שירדן תובעת לקבל ממי הכנרת 100 מיליון מ"ק בשנה)

ailag

New member
ROFLMAO שאלה 7

כמה זה פא ועוד תט? לפחות תקראי את השאלות לפני שאת מחפשת שיפתרו לך.

Shaked P

New member
בסוף מצאתי

תרגעו סך הכל שאלתי כמה שאלות כי אותם לא הצלחתי למצוא אבל בסוף הסתדרתי. אני מבינה שכל כך קשה לעזור אה?

איפי1

New member
לא קשה לעזור...

זה רק נראה שנתת לנו לעשות לך את העבודה. שבע שאלות מורכבות זה די הרבה בשביל בקשת עזרה קטנה. (לפי דעתי בכל אופן)

למעלה