תוכלו לעזור לי להבין את הצעת המחיר הזו?

837183

New member
וואו

תודה, זו התגובה שחיפשתי! עשית סדר בכל הכאוס :)

לארגון יש חשמלאי, נראה אם הוא יכול להשחיל את הכבל..כמובן שאני אחתוך את הכבל, נראה אם לפחות אוכל לחבר אותו מחדש ל-RJ45 בצד השני לבד..

היציאה בממ"ד באמת עגולה ואכן יש במחסן משהו שדומה לתמונה שצירפת, משהו שעד היום לא הבנתי למה הוא משמש. :)

837183

New member
תוכלו לעזור לי להבין את הצעת המחיר הזו?

אהלן, אני גר בממ"ד של דירה, האות האלחוטי חלש ואין חיבור רשת בקיר....יש חיבור כבלים שהוא לא בשימוש וחיבור טלפון.

לכן עשיתי מעשה נתעב ביותר :) והרצתי כבל רשת של בערך...10-15 מטר מהמודם (D-LINK DSL-2760U) שנמצא בחדר אחר דרך המיזוג אל תוך החדר שלי. עכשיו מכריחים אותי למצוא פתרון אחר..כי זה אסור וזה.

הצעת המחיר מורכבת משני מוצרים

• ‫התקנת נקודת רשת עד 05 מ' ) ‪.( CAT5e‬‬
  • ‫נקודת גישה - ‪TP-LINK TL-WA901ND AP 300Mbps‬‬

רציתי לוודא שאני מבין את ההצעה, המרכיב הראשון הוא על הרצת כבל רשת, כנראה דרך השקעים של הכבלים (אני לא רואה אפשרות אחרת, אולי אני טועה) והשני הוא - בסוף ההרצה - חיבור לנקודת גישה כדי לאפשר למחשב שלי להתחבר באופן אלחוטי לנתב.

אם הבנתי נכון, מה התועלת בכלל בנקודת הגישה? אפשר לחבר את המחשב בחיבור חוטי ישירות לנתב מודם. אני אוסיף שמאחר שזה ארגון - נותן ההצעה לא יודע אפילו באיזה מודם מדובר, זאת אמרת שההצעה היא על בליינד.

azaria

New member
מי "מכרחים" אותך? ולמה אסור כבל רשת?

מוזר לי שיש מיזוג בממ"ד, כי זה מקלקל את האיטום שלו וכך הא אולי חדר ביטחון מפני פצצות, אך אינו עוזר בפני חומרים כימיים.
אבל מאחר וכבר יש מיזוג, אינני רואה מה מזיק כבל רשת שיעבור דרך תעלת המיזוג.
&nbsp
לגבי ההצעה, כנראה שמתכוונים להשחיל כבל רשת דרך תעלות הטלפון או הכבלים, או לחילופין לקדוח חור בקיר הממד.
בכל אחד מן המקרים האלה מדובר בעוד חבלה באיטום הממ"ד מפני גזים, ותהיה חובה לסגור הרמטית את המעבר דרכו הוחדר הכבל.
אכן ברגע שיש כבל אפשר לחבר אליו מחשב באופן ישיר. או לקנות לבד נתב אלחוטי ולהשתמש בו כנתב קווי עבור המחשב ואלחוטי עבור לפטופ, סמארטפון,טאפלט, וכו.
אם כי אני לא יודע כמה חכם להציב מכשיר אלחוטי בתוך ממד שממנו אין לקרינה איך להימלט ולכן אוי תטגן את עצמך יותר מדי.
&nbsp
ומה זההארגון שדחפת לנו בסוף ההודעה? אירגון שיפרוס את הרשת. אירגון שבממ,ד שלו אתה מתגורר?
&nbsp

837183

New member
It's the feds

אני גר בדיור מוגן לאנשים עם תסמונת אספרגר, לא אוהב להזכיר את זה שזה לא רלוונטי, מדובר בדירה רגילה בבנין רגיל סך הכל.
רק כשזה מגיע לעניינים טכנים כמו זה - זה נהיה בעיה, בדירה שכורה רגילה אף אחד לא היה busting my balls על כבל רשת שעובר במיזוג.
אני מסכים שזה מוזר שיש מיזוג בממ"ד ואני לא מבין איך הוא מגן מחומרים כימיים.
אני גם לא יודע מה הבעיה שהכבל יעבור שם, אבל גם בארה"ב וגם בישראל זה נגד התקנות.
כן, אין לי שום רצון להציב מכשיר אלחוטי בתוך הממ"ד..כמו ש-rafid1 אמר, גם אני חושב עכשיו שההצעה היא לא לנקודת רשת + הרצת כבל בתוך הקיר אלא פשוט סוג של מחירון - או, או
השאלה היא אם שווה לשלם למישהו 680 ש"ח כדי שיריץ כבל רשת דרך התעלות הקיימות? כבר יש לי כבל רשת של בערך 50 מטר שלקחתי ממקום העבודה הקודם שלי, האם נדרשת מומחיות רבה לדעתך כדי להעביר אותו?

rafid1

Active member
מנהל
לדעתי, הכוונה בהצעה הזו - שתי חלופות, או-או .

למעלה