תוכלו לעזור לי?

אילרי

New member
תוכלו לעזור לי?

מחפשת מקום לחגוג אירוע משפחתי , לא גדול משהו כמו 30 איש מסעדה.. בית קפה.. או כל מקום אחר אבל צריכה שיהיה במקום פסנתר... ושנוכל להשתמש בו לרסיטל קצר.. מה שמצאתי עד כה, זה לובי של בתי מלון, שלגמרי לא מתאים מחפשת משהו טיפה יותר אינטימי.. אשמח אם אוכל להעזר בכם תודה

במגדל האופרה בתל אביב יש בית קפה נחמד

יש לך העדפה לאזור מסויים בארץ? גם באפרופו בראשון לציון היה פעם, לא יודעת אם המסעדה עדיין קיימת. וגם בצפון מסעדת "הפסנתר" אפשר למצוא לך עוד מקומות רק ממליצה לך לכתוב באיזה אזור בארץ.

יהודית לא היתי בטוחה, כי היתי שם מזמן

אבל תודה על העידכון. פשוט זכרתי את זה מהתקופה שגרתי בנס ציונה שזה היה לפני כמה שנים טובות.

נושי, מאד אהבתי את המסעדה שם,

ונהגתי ללכת עם בנותי לארוחת בוקר . היא נסגרה והמבנה עומד בשממונו.

אילרי

New member
תודה רבה!

האזור פחות בעייתי יכול להיות מאזור הכרמל עד אזור רחובות... תודה על הנכונות

maybesure

New member
מלון שפיים

אולם "ראשונים" במרכז הכנסים, יש פסנתר ואפשר לשלב עם אוכל מהמלון. מחירים שפויים לגמרי! האולם יפה, מעוגל עם חלונות פנורמיים, ולא גדול מידי. מה חוגגים?

noa555555

New member
זכור לי מקום חמוד ואינטימי בשם "הגלריה הלבנה"

ליד "הבימה" בתל אביב,(או היכל התרבות, אני מנסה להזכר) והיה להם גם פסנתר. כדאי להתקשר , לברר וגם לראות. אני לא יודעת אם הם סוגרים את המקום לאירועים, כנראה שזה תלוי באיזה שעה וכד. האירוע בבוקר? צהריים ? ערב? זה ממש משנה מבחינת בית קפה מסוג זה. בכל מקרה, שימי לב שאם מדובר ברסיטל קטן, צריך לוודא שהפסנתר גם מכוון כמו שצריך, ותקין לנגינה, ולא רק.. נמצא. כדאי לבדוק את זה .

TALf2007

New member
מבצר שוני - יש מועדון ג'ז קטן

שלמיטב זיכרוני ניצב שם פסנתר במרכז. המקום נמצא בין בנימינה לזיכרון בכביש הפנימי. טל

noa555555

New member
יש גם את מועדון "ברל'ה" בלהבות חביבה.

לא מקום קטנטן, אבל חמוד לאללה בעיני.

noa555555

New member
כדאי לכתוב להם מייל או להתקשר ולשאול.

אני זוכרת שם כנסי מקהלות. פתאום ירד לי הבטחון ביחד לפסנתר, אולי ניגנו בפסנתר חשמלי? בכל אופן כדאי לברר ולשאול.

אילרי,לגבי פסנתר אני לא יודעת אבל מקום אפשרי

זה במצדה בחוף הים בראשון לציון.יש להם מתחם קטן לארועים ואלי אפשר לבדוק איתם לגבי הפסנתר.

למעלה