תוכלו לתת עצות שקשורות ללמידה?

nadia93

New member
תוכלו לתת עצות שקשורות ללמידה?

ממ, אז מה הכוונה לעצות שקשורות ללמידה. מכירים את זה שתלמידים מסוימים טובים במתמטיקה, אנגלית, לשון, ספרות וכו'. ויש כאלו שזה פשוט לא נקלט להם. אממ, אז אני אחת מאלו שממש מתקשה בספרות והיסטוריה. אני לא מצליחה להבין את הסיפורים האלו, הנושאים פשוט מדכאים אותי!. אבל הדבר המוזר בכל הסיפור הזה.. שאני מקבלת 80-90 במבחנים. אני לא מבינה מדוע זה קורה לי. י למישהו רעיון?. אם פניתי למקום הלא נכון תעירו לי. יעל :)

supercoconut

New member
לי יש משהו דומה ../images/Emo9.gif

אני בשיעורי מת' לא מקשיבה בכלל. ואז אני לא מבינה בשביל מה אנחנו עושים את זה.אבל אני מבינה את המשוואות.[אי שיוויונים בפונק' - בשביל מה?זה בכלל הנושא?מה הנושא בכלל?העיקר את המשוואה אני מבינה] האמת שמת' זה נושא דיי חזק אצלי - אני הכי טובה בזה.כי צריך בסה"כ להבין משוואה. בסה"כ מציבים a b ואז מכפילים בשתיים ומחלקים ב c.[אני יודעת שאין משוואה כזאת, רק דוגמא] אני דיי לא מבינה את האנשים שמתקשים בזה
ובכללי בכל השיעורים אין לי קשב במה שהולך שם ואני עדיין מקבלת 90+. זה פשוט העיקר שהעיקרון נקלט אצלך, כל השאר זה רק פרטים קטנים...

יונתנטן

New member
היי

קשה למצוא את התלמידים שכן מבינים ואוהבים היסטוריה. חח. ככה: קחי את סיפור ההיסטוריה כסיפור ולא כמשהו שצריך ללמוד אותו. תמיד תנסי לקחת דברים בצורה קלה...

nadia93

New member
תגובה.

חח, כן.. תנסה אתה ללמוד את הנושאים שאנו לומדים עם האמניפציה וכל השטויות האלו. זה לא נקלט לי.. לא משנה כמה פעמים אני אספר את זה כסיפור.

יונתנטן

New member
אני

לומד דפים שלמים בעל פה. יותר מארבעים עמודים בחודש. פלוס עוד ספרים מפרשים של זה. את יודעת מה זה גמרא?... אני לוקח את זה בתור כיף ולא בתור לימוד. תנסי! ``אין דבר העומד בפני הרצון!`` [חוץ מצנון חעחע]

עם ציונים כאלה לא הייתי מגדירה

אותך כאחת שלא מבינה את החומר :| אולי את מצפה לציונים הרבה יותר גבוהים ואז שאת מקבלת 80 או 90 (שלדעתי אגב זה מצויין+),את מתאכזבת וטוענת שאת לא מבינה ולא מצליחה. ההיתכן ? :)

אריה בן

New member
כנסי

אם את מקבלת ציונים טובים אז מה כבר אכפת לך? לכל אחד יש מקצועות שהוא פחות אוהב או פחות טוב בהם, אבל אם את מצליחה להוציא בהם ציונים טובים זה כבר מצוין, את לא חייבת לנסות לאהוב.. אם בא לך להוציא ציונים טובים יותר בהסטוריה לדוגמא תנסי לקרא את החומר כאילו זה ספר.. איזה זה שספרים ארוכים אנחנו מצליחים לזכור אפילו את הפרטים הקטנים?.. תנסי ככה גם בהסטוריה.. ובספרות פשוט תנסי להנות מזה

למעלה