"תוכלי להחזיר את זה לנינה
"

לירונר

New member
"תוכלי להחזיר את זה לנינה../images/Emo35.gif"

פספסתי את ההתחלה של הפרק, אבל כל מה שהספקתי לראות היה פשוט קורע
איך אהבתי את התקרית בקולנוע, עם המטאפורות והדימויים (רואים שיש לי בגרות בספרות אוטוטו
) על נעלי ההליכה של אלוהים
. והקטע הם הפינץ' attack היה פשוט היסטרי, במיוחד כשזה הגיע בהפתעה מפינץ' ומג'ק. אהבתי גם את זה שהעיוור (שכחתי את השם שלו) זיהה את נינה (
) בגלל שהיה ריח של אלכוהול, ושהיא צעקה לו "זה היה ג'ין (ולא וודקה), הבדיחה עליך"
וביננו... ידעתי מהתחלה שהסרט אצל מאיה יהיה סרט כחול
. מישהו יוכל להרחיב ולספר מה היה בהתחלה
ומה הקטע עם התוכנית הזו של פינץ'....

h e n y

New member
גם אני לא ראיתי!

איזה קורע היה הקטע עם פינץ!!!!!{
} עלק, "מתקפת פינץ" מסכן אליוט... גם הקטע עם נינה היה יפה, זה היה מצחיק, איך שהיא אמרה שכאילו הדם לא זורם להם בעינים אז הוא מגיע לחלקים אחרים.... מישהו יודע איך קוראים לשחקן הזה ששחק את העיור אני זוכרת שהוא שיחק בתור דויד באיזשהו סידרת רדיו {
שכחתי איך קוראים לה!!}

לירונר

New member
ואללה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך יכלתי לשכוח את הקטע עם הדם. הנינה הזו....
עכשיו אני יודע מאיפה למדתי את סודות החרמנות

dylan

New member
אמממ.. מאיזה קטע התחלת לראות?

מה שהיה ממש בהתחלה (שגם הוביל לתכנית הטלוויזיה של פינץ') זה שפינץ' קיבל ציונים ממש גרועים וג'ק דרש הסברים אז פינץ' אמר שהלימודים קשים מדי ושזה "עשה את זה" "כתוב את זה" "למד את התיאורמה הזאת?" (what the hell is a theoriam jack?
) ואז ג'ק עבר איתו על רשימת הקורסים שהוא בחר.. אסטרופיזיקה למתקדמים ("i want to be a space man"), ארכיטקטורה במצרים העתיקה ("i want my spaceship to have columns") ואז הוא טען שהוא נרשם לחמשת הקורסים הראשונים שהוא ראה וש"אין לו מושג מה הוא עושה".. אז ג'ק הציע לו להרשם לקורס שיעניין אותו ושאל אותו מה הוא אוהב "watching tv" "anything else?" "no" אז ג'ק הציע קורס בהפקת טלוויזיה ופינץ' הבהיר שהוא אוהב רק לצפות בטלוויזיה.. ג'ק טען שפינץ' חייב להתפשר והציע לפינץ' לקחת קורסים בתאורה או סאונד ופינץ' הוסיף "or in becoming a star" והשאר הסטוריה..
אממ.. מצטער על הסרבול ועל הפירוט המוגזם אבל זה היה קטע גדול... ו..זהו בינתיים

לירונר

New member
התחלתי לראות מהקטע שבו...

פינץ' אמר לג'ק שהוא לא הלך ללמוד אלא הלך לעשות מסאז'.. ואז הגיע הקטע עם פינץ' ואליוט באולפן

dylan

New member
אמממ.. יכול להיות שחלמת ../images/Emo13.gif

כי די שילבת שני פרקים.. הפרק עם המסאז' היה כמה פרקים אחרי הפרק עם הטלוויזיה.. אני חושש שאני אאלץ להכניס את זה לתיק האישי שלך..

dylan

New member
אבל לא באותו פרק !!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif (../images/Emo35.gif)

dylan

New member
לא צריך דמיון מפותח..

יכול להיות פשוט שאתה צריך להוסיף קצת פחות וויסקי ל
..
היה את הפרק עם הפינץ'-אטאק שעליו אנחנו מדברים, ולא זוכר כמה פרקים אחריו היה פרק שבו המורה הפרטית של פינץ' היתה גם מסאז'יסטית ואז הוא שילם לה על מסאז' במקום על לימודים..

למעלה