תוכן טיקטוק באתרים לא נפתח בכרום

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
היי,

ספציפית אני נתקל בתוכן של טיקטוק שמופיע בתוך כתבות כאלה ואחרות, שלא נפתח כמו קטעי וידאו או תמונות רגילים שכן.
אני משתמש בכרום והוא עדכני.
בדפדפנים אחרים הוא נפתח.
לא מבין איזו הגדרה או חסימה יש לי בכרום שזה לא נפתח, ותוכן מדיה אחר כן נפתח באותו דף אפילו.
לא הצלחתי למצוא משהו שלא מאפשר אצלי ותוקע את פתיחת הטיקטוק.
כל מה שאני רואה זה חצי מלבן שחור במקום.
אני לא מדבר על הלינק שמעביר אותי לעמוד הטיקטוק באתר טיקטוק, אלא על תוכן טיקטוק ישיר שמופיע בכתבות, כמו קטע וידאו.

תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי,

ספציפית אני נתקל בתוכן של טיקטוק שמופיע בתוך כתבות כאלה ואחרות, שלא נפתח כמו קטעי וידאו או תמונות רגילים שכן.
אני משתמש בכרום והוא עדכני.
בדפדפנים אחרים הוא נפתח.
לא מבין איזו הגדרה או חסימה יש לי בכרום שזה לא נפתח, ותוכן מדיה אחר כן נפתח באותו דף אפילו.
לא הצלחתי למצוא משהו שלא מאפשר אצלי ותוקע את פתיחת הטיקטוק.
כל מה שאני רואה זה חצי מלבן שחור במקום.
אני לא מדבר על הלינק שמעביר אותי לעמוד הטיקטוק באתר טיקטוק, אלא על תוכן טיקטוק ישיר שמופיע בכתבות, כמו קטע וידאו.

תודה.
נסה איפוס

mc80

Member
יכול להיות שזה קשור לעדכון חלונות? לפיירוול או משו? מוזר כי רק תיקטוק נחסם לי לצפיה.
אין לי איזה תוסף שהשתנה או הוגדר לאחרונה אחרת. היחיד שאולי יכול להיות זה חוסם פרסומות אבל הסרתי אותו וגם זה לא שינה תתמונה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יכול להיות שזה קשור לעדכון חלונות? לפיירוול או משו? מוזר כי רק תיקטוק נחסם לי לצפיה.
אין לי איזה תוסף שהשתנה או הוגדר לאחרונה אחרת. היחיד שאולי יכול להיות זה חוסם פרסומות אבל הסרתי אותו וגם זה לא שינה תתמונה.
ניסית לאפס או באת לשאול שאלות בלי לעשות מה שצריך?..או שתעשה או שלך שלם לטכנאי ותשאל אותו אנציקלופדיה.....כי אתה משלם לו. יש דרך לשלול ולעשות דברים תעשה ואם לא עוזר נראה הלאה לרוב הראשון עוזר...

mc80

Member
חחח
לא לכעוס. אני לא טמטם בור לחלוטין.
אני מבין את הטיפ שלך, אבל מותר לשאול/לוודא לפני שעושה ישר מה שאומרים לי.
נשימה חבר! :)
ואגב שחזור הגדרות- זה לא ישנה את הגרסה? כי בכרום עושים עדכוני אבטחה רבים חיוניים. זה לא יבטל אותם?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חחח
לא לכעוס. אני לא טמטם בור לחלוטין.
אני מבין את הטיפ שלך, אבל מותר לשאול/לוודא לפני שעושה ישר מה שאומרים לי.
נשימה חבר! :)
ואגב שחזור הגדרות- זה לא ישנה את הגרסה? כי בכרום עושים עדכוני אבטחה רבים חיוניים. זה לא יבטל אותם?
צודק בחלקו, אבל אם לא תעשה לא נתקדם, לא זה לא מחזיר אחורה לא מבטל עידכונים רק מאפס הגדרות זה תהליך של 25 שנית לעשות...לא ימחק סימניות לא סיסמאות רק יבטל תוספים אם יש ניתן להחזירם...זה הכל. שוב תעשה שאו יפתר או נתקדם...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שחזרתי.
לא השתנה דבר.
מה נקסט?
איפסת יופי ( לשחזר זה משהו אחר ) נסה איפוס /תיקון חומת אש, נלך עם הראש שלך..

לא עבד? נסה את זה את הקטע של לבטל האצת חומרה או האצה תלוי מה המצב אצלך

נערך לאחרונה ב:

mc80

Member
אז מסתבר שחומת האש של חלונות מנוהלת אצלי ע"י Bitdefender... מה אני עושה שם?
לבטל תהגנה של חומת אש בלבד שם?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אז מסתבר שחומת האש של חלונות מנוהלת אצלי ע"י Bitdefender... מה אני עושה שם?
לבטל תהגנה של חומת אש בלבד שם?
נטרל אותה זמנית בכלל את האנטי וירוס לכמה דקות ובדוק מה קורה ..במקביל בוא נשלול לגמרי את כרום תתקין פיירפוקס נסה משם...וגם אם אתה יכול תביא קישור שבוא אתה מנסה לפתוח טיקטוק שלא נפתח אנסה בעצמי לבדוק אם הבעיה רק אצלך...

mc80

Member
אז מחקתי לחלוטין את האנטי. לא השתנה דבר.
אמרתי בהתחלה שבדפדפן אחר אצלי זה כן עובד תקין. ככה שזה משו שקשור בכרום בטוח.
השאלה פה פשוט למה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אז מחקתי לחלוטין את האנטי. לא השתנה דבר.
אמרתי בהתחלה שבדפדפן אחר אצלי זה כן עובד תקין. ככה שזה משו שקשור בכרום בטוח.
השאלה פה פשוט למה.
אוקיי בוא נעשה הסרה עמוקה של כרום..., תוריד את התוכנה הזו בקישור...אני לא יודע להסביר לך צעד צעד אבל יש בה הסרת תוכנות מקצועית ומעמיקה ( סתם להשכלה הסרה רגילה מחלונות משאירה המון קבצים ותיקיות שלא מוסרים ולפעמים משמרים בעיות כמו שיש לך כעת גם עם איפוס של האפליקציה ) ..תסיר את כרום סמן הסרה מליאה בכל השלבים ..מחק כל מה שמופיע בחלוניות...ככה תסיר כל תיקייה וכל שארית של כרום עם הגדרה בעייתית. רצוי להפעיל מחשב מחדש . התקן את כרום מחדש ..זו תהיה ההתקנה הכי נקיה שאפשר..ואני מאמין שזה יפתור את המצב כי שללנו דברים אחרים והבעיה רק בכרום עצמו. וסתם עוד משהו קשה לדעת למה דברים משתבשים...פשוט עושים צעדים לתקן..עד שמצליחים. ככה בתוכנה וככה בבעיות חומרה.

mc80

Member
אז ככה:
הסרתי את כרום טוטאלית.
ועכשיו שמתי לב שאותו עמוד בעייתי לכאורה, בעייתי גם באקספלורר אדג'.
אבל - בדפדפן Brave הוא עובד תקין.
אז לפני שאני מתקין את כרום שוב- זה כבר משו אחר כנראה, לא?

mc80

Member
עדכון: עדכנית את כרום. לא השתנה המצב.
אבוד אני חח

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עדכון: עדכנית את כרום. לא השתנה המצב.
אבוד אני חח
מוזר...אני עייף...אני מקוהו מחר אתן לך כלים לסרוק לרוגלות רושעות ושאר מזיקים ( אנטי וירוס לבד לא מספיק אומר מראש שלא תשאל...) נעשה את זה ובדיקות מערכת..אבל כל זה מחר כאמור, שבוע טוב לילה טוב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נסה לראות את הטיקטוק בעמוד הזה:
אצלי בכרום עובד, יותר מאוחר אביא לך סריקות לעשות, אולי זה יעבוד. אני עוד שובר את הראש מה יכול להיות ..ואחרים אין לענות לצערי ..הפורום של תפוז די שומם נהיה

נערך לאחרונה ב:

HelpSupport

Active member
@mc80 - לדעתי הבעיה עדיין בכרום משום שלא ביצעת פעולת איפוס לדפדפן כמו שהציע לך @ירון מקשקש

לחץ על שלוש הנקודות בפינה של דפדפן Chrome שלך
לאחר מכן, חפש כלים נוספים ולאחר מכן בחר "ניקוי נתוני גלישה"
יש אפשרות למחוק דרך טווח תאריכים - בחר "משחר ההיסטוריה" , אל תשנה דבר בסימונים האחרים ולבסוף, לחץ על "ניקוי נתונים" והפעל מחדש את דף האינטרנט שלך.

הסרת הדפדפן אינה מנקה את הנתונים האישיים של המשתמש בדפדפן - תהליך מיותר.

mc80

Member
אז ככה:
בעקבות השוואה של הגדרות כרום בעבודה לשלי, עליתי על הפתרון/בעיה:
הגדרות קבצי הקוקיז היו על חסימת קבצי קוקיז צד 3 ולא על צד 3 במצב אנונימי. לא יודע ככ מה ההבדל ומה קשור אבל תארתי לעצמי שצד אנונימי כנראה מדובר בגלישה בנסתר ואולי פה מקור ההגדרה השגויה. כעת כל התוכן מוצג לי. סליחה על הטרטור ותודה בכז על כל הנסיונות.
סופש טוב.

למעלה