תוכן מכתב המלצה ממנחה של דוקטורט

aloneis

New member
תוכן מכתב המלצה ממנחה של דוקטורט

בכוונתי לבקש מהמנחה שלי לדוקטורט לכתוב מכתב המלצה לשגרירות. מן הסתם, כפי שנדרש ממכתב ממעסיק, יש לציין את אופי התפקיד, השכר ומשך ההעסקה (למרות שבמקרה שלי זה יהיה משך תוכנית הלימודים). האם יש מדע נוסף שראוי או רצוי שייכתב במכתב שכזה?

האם במסגרת התקופה הזו היית עוזר הוראה?

או עוזר מחקר במעבדה? אז זה מה שצריך להיות כתוב במכתב. שמתאריך עד תאריך הועסקת על ידי הפרופסור בתפקיד מסויים (ולהשתמש בלשון ה NOC ) ומילאת מטלות מסויימות (גם להשתמש בלשון ה NOC ). אם קיבלת תלוש משכורת, או שמהמלגה שולמו דמי ביטוח לאומי או מס הכנסה, אפשר וכדאי אולי לכתוב גם כמה הרווחת. אם המילגה היתה פטורה ממס, אל תרשום כלום וכמובן שאם ישאלו עלולה להיות בעיה אם ההכרה בניסיון התעסוקתי כי לא תמיד מילגה=שכר עבודה. המכתב צריך להיכתב באנגלית על נייר מכתבים של הפקולטה. שמו ומספר הטלפון של הפרופסור צריכים להיות מצורפים במכתב או בכרטיס ביקור צמוד.

aloneis

New member
המלגה לא מוכרת למס, גם לא החלק של עוזר

ההוראה. חוץ מזה התחלתי את התואר רק עכשיו, אני לומד בקנדה ומתכוון להגיש את התיק בבפאלו. קיבלתי מכתב מהמחלקה המומען למחלקת ההגירה שמצויין בו משך הלימודים, גובה המלגה וממה היא מורכבת (נראה כמו משהו סטנדרטי שהם נותנים לכל הסטודנטים הזרים) את המכתב מהמנחה חשבתי להוסיף כי מדובר במכתב מפרופ' באוניברסיטה קנדית ותהיתי אם כדאי לבקש ממנו להוסיף דברים שהם מעבר למכתב רגיל ממעסיק. לגבי תשלומים לביטוח לאומי, אין לי מושג. סטודנטים זרים משלמים ביטוח לאומי בקנדה?

למעלה