תוכנה חביבה להכנסת נ.צ. ל GPS

eshwartz

New member
תוכנה חביבה להכנסת נ.צ. ל GPS

בכתובת http://www.easygps.com/default.asp?rc=J95R4 ניתן להוריד תוכנה סבירה חינם להורדת והעלאת נתונים מ GPS מסוגים רבים.

האם השתמשת בתוכנה הזו ../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif?|

אם השתמשת כבר בתוכנה הזו, האם אתה מוכן לספר מה עשית איתה בפועל ועל איזה GPS

eshwartz

New member
אמנם השתמשתי

אני משתמש ב garmin GPS PILOT III ובעזרת התוכנה הכנסתי בנוחיות רבה נ.צ. רבות וכן מסלולים שהכנתי מראש. התוכנה אף מאפשרת להעביר מה GPS למחשב נתונים ולשמור עליהם. התרשמתי שהיא ידידותית וקלה לשימוש. יצרני העזרים ל GPS מציינים שהתוכנה לא רשמית מטעם GARMIN או יצרן אחר ולמרות שמה הטוב, כל משתמש עושה בה על אחריותו בלבד. לתשומת לבך.

אורי, מפה זה פונקציה של המכשיר

לרוב מכשירי הפילוט של GARMIN יש מפות ברמה מסוימת בלבד, ולא ניתן להזין פירוט יתר. לשאר המכשירים אפשר תאורטית, אבל גארמין שומרת בסוד את מבנה הנתונים המדויק, כי יש לה מונופול על הCD של מפות, שנדמה לי יותר רווחים היום מהמכשירים עצמם. למיטב ידיעתי, לאף אחד בעולם אין אפשרות הזנת מפה לגארמין שאינה תוכנה רשמית (בכסף) של גארמין. לגבי ישראל, מה קיים בדיוק לאיזה מכשיר באופן רשמי, פנה ל-ורניק...

אני התכוונתי להוריד נתוני נ.צ.

ממפה על ידי "דקירה" כמו בתוכנת טורבו 4 שיש לי. התוכנה בעברית, ונוצרה ל"הולכי רגל" ולא לאוירונים. יש הרבה יתרונות אבל כמה חסרונות שעושים את התוכנה למעצבנת. בטורבו-4 ניתן לבנות מאגרי נ.צ. רק על ידי דקירת הסמן במפה. המפה אפשרית בשתי תצורות אחד למאתים וחמישים אלף, או לחמישים אלף. ניתן גם לתכנן ניווט שלם ולשפוך אותו לגיפיאס עם כל הנקודות שתיכננת. אפשר גם להפך, לקחת גיפיאס של חבר ולשפוך ממנו את כל הנקודות לקובץ ולשמור את הקובץ עבור החבר אם זה ימחק לו . החסרון שיש רק 5 תוים לקרא לנקודה כאשר המינימום היום זה 6 ובחדשים נדמה לי בגרמין 295 גם 12 תווים לשם. וזה מאוד נוח. למעשה אחרי שהורדתי מהמפה את כל נקודות הדיווח החובה בארץ (GA ) וכן עוד כמה עשרות נקודות יחודיות לאזמים מימילא יש לי "מפה נעה" של ישובים ונקודות דיווח. אורי

טוב אז לא הבנתי מה אתה רוצה

אני מכיר את טור-בו (ואף יש לי עותק חוקי), ואני מסכים שהתוכנה מעצבנת... אבל לא הבנתי איזה תחליף אתה רוצה. לגבי התוכנה שהומלצה כאן, הורדתי אותה, היא ממש פשוטה (רק EXE אין התקנה) ומאפשרת טעינה/הורדת נקודות. אני חושב שכדאי מאד להוריד את הנקודות מה GPS שלך, לשנות שמות במחשב/בקלות, לשלוח לנו את הקובץ
ולהוריד חזרה ל GPS.

david m

New member
../images/Emo92.gif בקשה חוזרת ../images/Emo92.gif../images/Emo141.gif

שלום , האם יש למישהו נקודות ל GARMIN של גבולות האימון באזורים ? אני חניך בהרצליה ודי מתברבר בלזהות את גבולות כל האזורים . חשבתי שיהיה נחמד להקיש אותם ליתר ביטחון ב GPS . בתודה דוד

אתה חייב לזהות את הגבולות בראיה.

ממילא כשתגיע למבחן לא תוכל להשתמש ב-GPS ואני באמת לא מבין מה הקושי בהתמצאות באזורי האימונים. כדאי שתכיר אותם הם ברי הבחנה ממש ברורה כולל עצמים מזההים

צור עימי קשר ..

שאלה טובה שאל מנחם, אבל בכל מקרה, אתה יכול ליצור קשר ונראה לי שאוכל לעזור. דודי. 483391-054

למעלה