שלום לכולם, יש לי חשש מסוים ומצאתי תוכנה בשם שומר. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה של חברת שומר שמנהלת רישום של השימוש במחשב shomer.co.il המון תודה.
ואם תגלה משהו אז תנופף בזה והכל יגמר מגעיל. אם אתה מרגיש שמשהו לא בסדר אז תנסה לדבר איתה. אם אתה בכל זאת רוצה להיות גשש בלש, אתה יכול לזרוק 50 ש"ח לחודש נסיון... זה לא יהרוג אותך.
לא יותר... יש כאלה אלפים - יקרים יותר ויקרים פחות, יש אפילו תוכנות חינמיות כאלה - צריך רק לחפש. וכן - היא נועדה בעיקר להשגחה על ילדים ובני נוער (שלא ימסרו פרטים ומספרי ICQ לפדופילים למשל...) אבל השאלה היא - אם הגעת למצב שבו אתה לא בוטח בזוגתך עד כדי כך שאתה מעוניין לבלוש אחריה - האם לא דיי בכך ? לדעתי (ואני לא רוצה לתת לך הרגשה ג'יפה) - אתה בחרא של מצב : א - אם לא תבדוק - החשש ינקר בך עד מוות - וכל עוד לא תוכיח אחרת - אתה תחשוד ותתנהג בהתאם = חרא של הרגשה. ב - אם תבדוק ותמצא משהו - אולי יש לך משהו לנפנף בו - אבל זאת תהייה סוג של נקמה ריקה מתוכן = חרא של הרגשה ג - אם תבדוק ולא תמצא כלום - אתה תרגיש רע שבכלל חשדת, ובסופו של דבר היא תגלה את העניין ותאבד את האמון בך = חרא של הרגשה... למה באמת לא לדבר איתה וזהו ? או להחליט כי תחושת אי-האמון והחשש הקיים נכון לעכשיו היא הרגשה מספיק גרועה כדי לא להיות שם ?
שלא מחקה מהמחשב את תכתובת האימייל, המסנג'רים למיניהם ואכלה אותה במשפט גירושין, ובגדול. אני לא מתענינת במה שבעלי עושה, לא פותחת את תיבת האימייל שלו. אני יודעת או מקווה שאני מקבלת יחס דומה ממנו.
אני ובעלי כבר הסברתי לא בוגדים זה בזה. לכן המשפט "החכם" והדי דבלי שלך לא ממש צודק. אבל, אם זה עוזר לך להרגיש טוב יותר כשאת "משפילה/לועגת" לי מתוקה, אין לי אלא לרחם עלייך.
שנשארו לך כמה חוברות מהחופש. למה שלא תתחיל מהחוברת המצוינת "הבנת הנקרא א' "? אתה אמרת שהיא טיפשה ובוגדת. האם יש צורך במראה מקום? הנה, בבקשה: שם שם. תמיד שמח לעזור.