תוכנה להלחנה?

idanma

New member
תוכנה להלחנה?

היי, אני כותב שירים דיי הרבה זמן והיתי מועניין לדעת אם יש תוכנה להלחנה?? האם גם מישהו שלא מנגן על שום כלי נגינה יכול להלחין עם תוכנת הלחנה??

מכללת bpm

New member
אין דבר כזה

אין דבר כזה תוכנת הלחנה. יש רק תוכנות שעוזרות לך להעביר את מה שיש בראש. אם אתה רוצה ללמוד איך לכתוב מוסיקה הדרך הטובה ביותר היא ללמוד מאנשים מקצועים שעוסקים בזה שנים רבות. אם אתה רוצה להתקדם בכתיבת השירים אתה צריך ללמוד בצורה מסודרת. אני, כראש מגמת המוסיקה במכללת bpm מציעה לך לבדוק את האפשרות ללמוד במכללה. אין לי ספק שזה יעזור לך רבות בכתיבת השירים

מהרת להגיב....

בטח שיש תוכנות כאלו, אני אפילו מוכן לברר את השם המדוייק שלהן (מוזר לי שאת לא מכירה אותן) אך הן תוכנות שפועלות לפי עקרון נורא מעניין: אתה אמור לנסח אלגוריטמים מסויימים (של מקצבים וסולמות) והתוכנה מתחילה להרכיב מהם קטעים, אתה לאחר מכן בתהליך אלימינציה מצמצם את האפשרויות השונות עד שאתה מגיע לטעם שלך ולקטע שלך.

freshlama

New member
זה לא הלחנה.

הלחנה זה הרבה יותר מלכתוב תווים כמו שלהיות משורר זה יותר מלרשום מילים

xs985

New member
בקשר לביפיאמ

הבנתי שהם פותחים שנה הבאה מכללה בל אביב בנוסף לזאת שקיימת בחיפה השאלה שלי היא האם הם בונים אולפנים ברמה שיש להם בחיפה גם שם תודה

מכללת bpm

New member
אולפני bpm

כמובן. האולפנים בתל-אביב הולכים להיות ברמה הגבוהה ביותר.bpm כמכללה המובילה בארץ תחזיק באולפנים ברמה הגבוהה ביותר שישמשו גם לצרכי לימוד וגם לצרכים מסחריים.

xs985

New member
אמממ

יש תוכנות ליצירת מוזיקה אלקטרונית אני ממליץ על פורטי לופס, תוכנה קלה יחסית ומקצועית חשוב לציין שללמוד את התוכנות האלה לוקח זמן בדיוק כמו ללמוד כלי

NightVampire

New member
GUITAR PRO 5

תוכנה מצויינת!! יש שם מלא מידיאים סאונד מעולה (בהתחשב בעובדה שזה רק MIDI) מלא סוגי כלים גיטרה, כלידים, כלי נשיפה, תופים, ועוד ועוד ועוד צורת כתיה של תאבים או תוים.. בקיצור דיי נוח...

למעלה