תוכנה לחישוב קילומטרים

airbrush 67

New member
תוכנה לחישוב קילומטרים

שלום אני מחפש תוכנה שתחשב לי קילומטרים.... אני מחלק עיתונים בשעות הבוקר המוקדמות ואני נוסע עם הרכב ויש לי בעיה עם חישובי הקילומטרים..נכון שכל בוקר אני עושה את אותם הקילומטרים אבל תמיד יש שינויים...ואני מחפש תוכנה שתעקוב לי אחרי הקילומטרים...לדוגמא:התחלתי עם 456790ק"מ וסיימתי ב-456804 סה"כ 14 ק"מ.וכך הלאה ותראה לי מצטבר. אשמח להצעות...{ולא תוכנות לחישובי דלק זה לא מה שאני מחפש} תודה על העזרה ולילה טוב

עם כל תוכנת גליון אלקטרוני

עמודת תאריכים, עמודת קילומטראז' ועמודה שמחשבת את ההפרש בין תא בעמודת הקילומטראז' הנוכחי פחות זאת שמעליה. ככה גם יש לך את הנתון הרצוי וגם נשמרת היסטוריה. כמובן שאפשר גם לעשות חישובים אחרים כגון ממוצעים, סיכום חודשי/שבועי וכו'.

AussieYud

New member
ODO - תוכנה מעולה, מומלצת ביותר

נסה את ODO שתוכל להוריד כאן: http://www.comit.com.au/dnn/ProductsandServices/PalmODO/tabid/78/Default.aspx אני משתמש בה כבר כמה שנים וממליץ בחום. תוכל להפריד בין נסיעות עיסקיות לפרטיות, לנהל רכבים שונים, ואפילו הוצאות שקשורות לכל נסיעה (דלק, חנייה, כבישי אגרה, וכו'). יש שליטה מוחלטת ברשימות הנתונים (לקוחות, יעדים, וכו). התוכנה מסתנכרנת עם המחשב ויש המון אפשרויות ל - reports , כולל reports משלך. התמיכה הטכנית של החברה היא ברמה שלא נתקלתי בשום מקום! לא בארץ ולא פה באוסטרליה. ODO היא הסיבה היחידה שאני עדיין סוחב איתי את ה - T3 אחרי שעברתי לטריאו 750 (כן, שני מכשירים!), מכיוון שלא מצאתי שום תוכנה ל - WM5 שתשתווה ל-ODO בפשטות, ביעילות וב - features (וניסיתי המון!) מומלץ בחום. י.

למעלה