תוכנה למורים או תוכנית של smatlist

alonhzn

New member
תוכנה למורים או תוכנית של smatlist

ללמישהו יש המלצה על תוכנה למורים או שכתהב או שמכיר איזה תוכנית ל smartlist to go שמהווה מסד נתונים כזה להכניס ציונים ונוכחות של תלמידים?? אולי מישהו מכיר איזה מאמר או מדריך בעברית בלבד לתוכנת smart list ???? אולי בעזרת מדריך כלשהו, בנאדם יכול לכתוב לעצמו את המסד נתונים הזה... תודה! נ.ב. האם יש איזשהו תרגום לתוכנת smartlist כך שהתפריטים והכל יהיו בעברית??? יש לי הרגשה שראיתי דבר כזה פעם אבל אני לא זוכר איפה.

קובביס

New member
SMART LIST

באופן עקרוני, אין בעייה לבנות מסד נתונים ספציפי, ...יש לך את הנתונים\דרישות? הכוונה היא לבנות ב-"סמרטליסט" וכ"כ, היא פועלת בעיברית. כלומר, ה- VIEW נרשם ומוצג בעיברית.

alonhzn

New member
מה דעתך לעשות את זה תמורת 100 שקל?

זה לא משהו יותר מדי מסובך, צריך שתהיה עבור כל יום שבו מתקיים השעור אפשרות לרשום נוכחות+הערה לכל תלמיד בכיתה וגם איזה כרטיס נתונים אישיים בסיסי לכל תלמיד וגם אפשרות להכניס לכל תלמיד ציונים במבחנים ועבודות בית כך שיתקבל ממוצע באופן אוטומטי. זה ככה בגדול.... אני מאמין שלוקח כמה שעות לעשות דבר כזה אם אתה לא מיומן בsmartlist... תגיד לי אם אתה חושב שאתה יכול לעשות דבר כזה.

SmartList

תנסה לחפש באתר של התוכנה, יש שם הרבה בסיסי נתונים מוכנים לשימוש בחינם. מה שאתה צריך זה כנראה שתי רשימות נפרדות, אחת לציונים ואחת למעקב נוכחות. בסה"כ זה לה מסובך מידי והתוכנה מסתדרת עם עברית לא רע.

vm33294

New member
עזרה

אולי ידוע לך איפה אפשר להוריד תוכנה לעברת תמונות לפאלם

קובביס

New member
סמרטליסט למורה

ריתי שכבר ענו לפני ואף מצאו משהו בכיוון . אם יש לך את ה-סמרטליסט, נסה לבנות לבדואני אשמח לנסות ולעזור, בכל מקרה, מאמין זה יהיה פשוט יותר ממה שנראה לך כרגע.

alonhzn

New member
תודה, אני רק צריך לשכנע את חבר שלי

לנסות לעשות את זה בעצמו (התוכנה בשבילו)

למעלה