מה מקור הקבצים?
מקור הקבצים - סרטונים ותמונות מטלפונים סלולריים שונים, ממצלמה דיגיטלית, סרטונים ותמונות ישנים יותר על המחשב ומדיסק און קיז, קבצי אודיו mp3 מהמחשב ומהנייד והקלטות אודיו מאפליקציה בנייד.
יש "חינמי" של מייקרוסופט (כלומר, כחלק מהווינדוס). בוינ' 7 נדמה לי היה מותקן ממילא בשם movie maker (או שזה היה עוד בגירסת וינדוס מוקדמת יותר?). בוינ' 10 נדמה לי שצריך להוריד, ומכונה, אם אינני טועה windows live movie maker
למה רק נדמה לי למרות שאני מכין באופן שגרתי סרטונים פשוטים לצורכי עבודה? כי אני משתמש בתוכנה לא חינמית, אבל בהחלט לא יקרה AVS video editor
Movie Maker לא נתמך יותר, וכן שום "DVD Maker" לא נכללבדקתי עכשיו במחשב ישן עם וינ'7.
חפשי בין התוכנות שלךwindows live movie maker
אם זה לא מופיע, ייתכן שצריך היה להוריד זאת (חינם) מחנות האפליקציות של מייקרוסופט. אם לא הורדת, אינני יודע האם זה נמצא עדיין בחנות האפליקציות.
אם לא, יש כנראה אלטרנטיבה: בדקי אם בין היישומים שלך יש: windows DVD maker (גילוי נאות: לא עבדתי איתה)
מקווה שאחד היישומים הללו נמצא אצלך ויוכל לשמש אותך.
לידיעתך, תוכלי להוריד את התוכנה הלא חינמית AVS video editor לניסיון מוגבל, או לרכוש אותה לפי שער הדולר היום 200 ש"ח
עריכה בסיסית של חיתוך וחיבור ואפילו הצמדת כתוביות אפשר לעשות עם VirtualDubרק בשביל להשתכנע עד כמה אני טועה: הרגע הכנתי סרטון קצרצר, סתם לבדיקה, בווינדוס לייב מובי של וינ'10 שלי. אז הוא לא נתמך יותר, אבל אצלי זה עובד (שנים לא עבדתי איתו).
אני בטוח לחלוטין שאתה מומחה, ואני סתם סתם חובבן קטן. עדיין, המילה "חסל" אולי לא במקום. במשך השנים היצגתי בפני תלמידים מאות סרטונים, הכוללים קול, החלפת והקלטת קול, הוספת כיתובים, כמובן שחיתוך, הדבקת והכפלת קטעים ותמונות וכו' בתוכנה שבמחיר של היום היא 200 ש"ח, זאת אומרת שבמהלך השנים זה עלה לי פחות מחצי ש"ח לסרטון... לא שאני מעריץ או מה, יש לה בהחלט חסרונות, היא לא תוכנת עריכה למקצוענים, אבל אני צריך לחיות בסרט (או בסרטון) כדי לחסל אותה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.